NaslovnicaVijestiAlvaro Arbeloa otkrio što mu je rekao Luka Modrić prije odlaska u...

Alvaro Arbeloa otkrio što mu je rekao Luka Modrić prije odlaska u West Ham United

Sada već bivši igrač madridskog Reala, španjolski nogometaš Alvaro Arbeloa potpisao je jednogodišnji ugovor sa londondskim West Ham Unitedom i tako ozvaničio svoj prelazak iz španjolske Primere u engleski Premiership.

arbie-2

Arbeloa je već ranije nastupao na ‘Otoku’, i to u dresu Liverpoola. Nakon dolaska u engleski klub Arbeloa je izrazio zadovoljstvo.

“Nadam se da ću vidjeti stadion prepun navijača. Veoma sam sretan što sam ovdje.”, kratko je komentarisao Arbeloa nakon dolaska u britansku prijestolnicu.

Arbeloa je također otkrio što su mu poručili njegovi bivši suigrači u Realu, Luka Modrić i Mateo Kovačić uoči odlaska u West Ham.

“Kovačić i Modrić su mi rekli veoma lijepe stvari o Biliću, pa zato s njim želim surađivati i nadam se da ću mnogo toga naučiti od njega.”, rekao je španjolski nogometaš.

Podsjetimo, Alvaro Arbeloa je karijeru počeo u madridskom Realu, a tamo je igrao od 2004. do 2006. godine, zatim prelazi u Deportivo, a nakon godinu dana potpisuje i za Liverpool. Za klub sa Anfielda odigrao je jednu sezonu, a potom je uslijedio povratak u glavni grad Španjolske i ‘kraljevski’ klub. Nakon sedam sezona (od 2009. godine), sada se priključuje West Hamu. Također, prošao je sve selekcije španjolske reprezentacije. Može da se pohvali osvajanjem Lige prvaka dva puta, Svjetskog klupskog prvenstva, UEFA Superkupa, Primere dva puta, dva puta Kupa kralja i jednom Superkup Španjolske.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!