NaslovnicaVijestiAlvaro Morata: Dao sam mu broj sedam jer taj broj pripada njemu!

Alvaro Morata: Dao sam mu broj sedam jer taj broj pripada njemu!

Nakon što je novi selektor Španjolske nazad u tim pozvao legendarnog Davida Villu, njegov sunarodnjak Alvaro Morata je učinio sjajnu gestu vrativši mu broj sedam koji je 35-godišnjak nosio prethodno na reprezentativnom dresu.

Morata vraća broj sedam pravom vlasniku

Villa je vodeći strijelac reprezentacije Španjolske sa 59 postignutih golova u 97 nastupa, ali dres ‘crvene furije’ nije nosio još od Svjetskog prvenstva prije tri godine.

Međutim, novi selektor Julen Lopetegui ga je pozvao za ključne kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo protiv Italije i Lihtenštajna, koje se igraju sljedeće sedmice.

[su_watch_live_football]

Morata, koji trenutno nosi dres sa brojem sedam u reprezentaciji, priznao je kako će taj broj vratiti pravom vlasniku, legendarnom Davidu Villi, koji je noseći taj dres osvojio dva Europska prvenstva, te Svjetsko prvenstvo.

“Dres sa brojem sedam pripada Davidu Villi”, rekao je novi napadač Chelseaja nakon što se pridružio suigračima na okupljanju reprezentacije.

Morata je nosio taj broj na dresu u protekle dvije godine nakon što se Villa povukao iz reprezentacije odlaskom u New York City. 24-godišnjak je u tom periodu u 20 nastupa postigao devet golova.

[su_bet365_app]

Saznajte bitne informacije prvi!

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!