NaslovnicaVijestiAlvaro Morata odlazi iz Real Madrida u dogovoru vrijednom 52 milijuna funti

Alvaro Morata odlazi iz Real Madrida u dogovoru vrijednom 52 milijuna funti

Alvaro Morata odlazi iz Real Madrida u dogovoru vrijednom 52 milijuna funti. Alvaro Morata je bio jedan od onih igrača o kojem se najviše pričalo kako se približavao ljetni prijelazni rok.

Alvaro Morata odlazi

U Juventusu je igrao dvije sezone, ali njegov bivši klub, Real Madrid, odlučio je pokrenuti klauzulu o povratku, koja je značila da se vraćao na Bernabeu za 30 milijuna eura.

Bilo je još zainteresiranih, premda, najznačajniji od njih je bio Antonio Conte u Chelseaju, ali nisu imali privilegiju da njihova ponuda bude prihvaćena.

Dakle, Morata se vratio u Madrid.

Dok je Španjolac odigrao 42 utakmica u svim natjecanjima pod vodstvom Zinedine Zidanea ove sezone, postižući 20 golova, Moratina veza s njegovim menadžerom nije previše dobra.

[su_euro_soccer_bonus]

Mnogo se toga moglo vidjeti kada je Morata odbio da pozdravi Zidanea kada je bio zamijenjen tijekom Madridske pobjede protiv Seville (4-1) ranije ovog mjeseca.

“Morata se nije naljutio na mene, bio je ljut zbog drugih stvari. To se može dogoditi. Razgovarali smo i sve je to sada prošlost”, rekao je Zidane poslije utakmice.

Ali čini se da nije sve ‘prošlost’.

Prema pisanju talijanskih novina Gazzetta dello Sport, Morata je prihvatio dogovor o napuštanju Madrida ovog ljeta.

Oni izvještavaju kako je Morata dogovorio uvjete za povratak u Italiju u AC Milan, u masovnom dogovoru koji će vrijediti 52 milijuna funti.

[su_bet365__1m_spectacular]

Sve što je ostalo za završavanje dogovora jeste sporazum sa španjolskim klubom.

Ukoliko se desi ovaj transfer, Morata bi zarađivao 125.000 funti u AC Milanu, koji se vratio europskom nogometu, Europskoj ligi – nakon trogodišnje odsutnosti.

Također pročitajte: Analiza posljednjeg kola u Seriji A: Zanimljiv završetak sezone za talijanske klubove

Iako se možda nisu borili za naslov u ligi prethodnih pet sezone, nadaju se da će europski nogomet i Morata uspjeti da ih vrate na put stare slave.

U međuvremenu, Conte i Chelsea će možda požaliti što odugovlače sa ponudom za Moratu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!