NaslovnicaVijestiAlvaro Morata pravi još jedan šokantan transfer: Španjolac nakon samo godinu dana...

Alvaro Morata pravi još jedan šokantan transfer: Španjolac nakon samo godinu dana napušta Chelsea i vraća se u Italiju!

Nakon furioznog početka avanture Alvara Morate u Chelseaju, uslijedio je pad forme. Španjolac je izgubio mjesto u početnoj postavi, ulogu lažne devetke igrao je Eden Hazard a klub je toliko bio razočaran njegovim partijama da su na zimu doveli još jednog napadača – Olivera Girouda. Izgleda da je došlo vrijeme za rastanak, nakon samo jedne sezone.

napušta Chelsea

Španjolski napadač Alvaro Morata osvojio je dva naslova talijanskog prvenstva s Juventusom u dvije godine i postao europski viceprvak. Tada je Real Madrid iskoristio opciju i vratio ga natrag u njegov matični tim, ali Morata ponovno nije dobio priliku. Činilo se da transfer Chelseaja predstavlja novu priliku za igrača koji u Londonu ne uspijeva prikazati dobre igre iz prošlosti. Ipak to ne znači da je Morata bio toliko neuspješna u plavom dresu, glavni faktor njegovog odlaska moglo bi biti nezadovoljstvo u klubu.

>> Zvijezda Juventusa priznala: Mogao bih otići u Premier ligu!

Talijanski nacionalni mediji Rai Sport izvjestili su da je igrač spreman vratiti se u Torino i da je već rekao “da” menadžmentu Juventusa. U Staroj dami, on bi trebao igrati za nižu plaću nego u Londonu (9 milijuna eura godišnje), što mu neće predstavljati problem.

[su_bet365_100_bonus]

Problem bi mogao biti u ekipi Chelseaja, koji je Moratu platio 66 milijuna eura i htio bi vratiti taj iznos u slučaju odlaska igrača. Talijanski mediji ističu da je opcija također dvogodišnja posudba s obaveznim otkupom ugovora 2020. godine, nešto sličan što je uradio i Juan Cuadrado. Ali ne treba zaboraviti da Chelsea traži novog trenera, tako da Morata vjerojatno mora čekati neko vrijeme da vidi kako će se odvijati situacija u budućnosti na stadionu Stamford Bridge.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!