NaslovnicaVijestiWayne Rooney odgovorio Cristianu Ronaldu nakon što ga je Portugalac nazvao ljubomornim

Wayne Rooney odgovorio Cristianu Ronaldu nakon što ga je Portugalac nazvao ljubomornim

Cristiano Ronaldo je u intervjuu kojeg je dao za Piersa Morgana nazvao Rooneya ljubomornim jer ga je kritizirao u svakoj mogućoj prilici.

“Ne znam zašto Rooney tako često i ružno kritizira. Vjerojatno jer je završio karijeru u svojim 30-im, a ja još uvijek igram na visokoj razini. Istina je i da bolje izgledam od njega”, rekao je Portugalac.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sada je stigao i Rooneyev odgovor. “On je fantastičan igrač. Uz Messija je vjerojatno najbolji ikada. Ono što sam rekao o njemu nije kritika. Svi starimo, a Cristiano se očito teško nosi sa tim. Dao je intervju koji je postao globalan. Malo su čudni neki komentari, ali United će se pozabaviti stim.”

Ronaldo i Rooney su pet godina igrali zajedno u Manchester United i osvojili Ligu prvaka, te tri titule Premier lige.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!