NaslovnicaVijestiDani Alves štrajka glađu i ne želi razgovarati nakon što ga je...

Dani Alves štrajka glađu i ne želi razgovarati nakon što ga je sud odbio pustiti da se brani sa slobode

Dani Alves trenutno je u teškom psihičkom stanju nakon što je sud u Barceloni odbio zahtjev odvjetnika da se njegov klijent pusti uz jamčevinu kako bi se branio sa slobode. Najtrofejniji nogometaš u povijesti će suđenje dočekati u pritvoru u kojem se nalazi posljednjih mjesec dana.

Ovakva odluka suda utjecala je na Alvesa tako da već dva dana u zatvoru odbija jesti i ni s kim ne razgovara, a odbija i napustiti ćeliju u znak prosvjeda. To čini zbog odluke suda jer tvrdi da je nevin.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Njegov odvjetnik kaže da ima nove dokaze, koji potvrđuju da žrtva silovanja nije bila prisiljena otići u toalet te da je dobrovoljno pristala na odnos s Alvesom.

Nakon što je prethodno izjavio da je imao seksualni odnos s djevojkom koja ga je optužila za silovanje, ali uz njezin pristanak, Alves u posljednjem iskazu tvrdi da ga je ona napastovala, odnosno da je on bio žrtva seksualnog napada.

Sud je prihvatio stav tužiteljstva i Ester Garcije, odvjetnice žrtve, da bi puštanjem Alvesa da se brani sa slobode postojao veliki rizik da pobjegne iz Španjolske. To je odlučeno zbog Alvesovog bogatstva i mogućnosti bijega u Brazil, jer Španjolska i Brazil nemaju ugovor o izručenju.

Sud je vjerovao argumentima žrtvine odvjetnice koja je na saslušanju dokumentima dokazala da Alves u Brazilu ima 15 tvrtki pomoću kojih bi mogao, primjerice, dobiti lažne dokumente i napustiti Španjolsku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!