NaslovnicaVijestiAlves: Ronaldo nije zaslužio biti među finalistima za Zlatnu loptu!

Alves: Ronaldo nije zaslužio biti među finalistima za Zlatnu loptu!

U izjavi za Goal.com, branič Barcelone, Dani Alves, podržao je izbacivanje Real Madrida iz Kupa kralja zbog korištenja igrača koji je bio pod suspenzijom, ali je i rekao par riječi o Cristianu Ronaldu.

alves

Poznato je da Brazilcu klub iz glavnog grada Španjolske nije nimalo drag, a u nekoliko navrata je odbijao dati izjave za madridske novine AS i Marcu. Ipak, mišljenja je da jednom klubu kao što je Real Madrid, ovakav skandal se nije smio dogoditi.

“Takve stvari se ne bi smjele događati klubu kao što je Real Madrid. Trebaju biti izbačeni iz takmičenja, u skladu sa pravilima. Nemaju argumenata protiv izbacivanja.”

[su_bet_at_home_1]

Također je dao i svoje mišljenje o finalistima za Zlatnu loptu: “Messi je malo ispred, s obzirom na njegov utjecaj na igru. Mislim da je u ovom trenutku Neymar drugi najbolji igrač na svijetu. Cristiano Ronaldo nije zaslužio biti među tri finalista. Nije sve u postizanju golova.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!