NaslovnicaVijestiDEVET IGRAČA REAL MADRIDA NE ŽELI MOURINHA: Evo koji igrači su se...

DEVET IGRAČA REAL MADRIDA NE ŽELI MOURINHA: Evo koji igrači su se oglasili!

Devet igrača Real Madrida ne želi Mourinha na Santiago Bernabeu! Evo koji igrači su se oglasili! Devet je zvijezda Real Madrida zatražilo da klub ne dovodi Jose Mourinha kao zamjenu za Santiago Solarija kao menadžera na Santiago Bernabeu.

DEVET IGRAČA

U utorak ujutro Manchester United je dao otkaz Jose Mourinhu, a glasine o povratku u glavni grad Španjolske su odmah krenule.

Čini se da postoji veliki broj Realovih igrača koji ne bi voljeli vidjeti bivšeg menadžera Chelseaja na Bernabeu ponovo, ako je vjerovati ovom izvješću iz Don Balona.

Izvješće španjolskog magazina za novinare napominje kako su Sergio Ramos, Thibaut Courtois, Nacho Fernandez, Marcelo, Luka Modrić, Dani Carvajal, Lucas Vazquez, Casemiro i Karim Benzema zatražili od kluba da ne vraćaju Mourinha kao svog menadžera.

To ne bi trebalo biti iznenađenje za mnoge, jer je unatoč svojim uspjesima u prošlosti, Mourinho bio vrlo neuspješan tijekom svog vremena sa Manchester Unitedom, a njegov ugled kao jednog od najboljih menadžera na svijetu pati od njegovog vremena provedenog na Old Traffordu.

Tijekom svog posljednjeg mandata kao menadžera Los Blancosa, Mourinho je uspio osvojiti naslov La Lige, naslov Kupa Kralja i Superkupa Španjolske, unatoč tome što je potrošio malo bogatstvo na igrače poput Cristiana Ronalda, Ramosa i Kake.

Mourinhovo vrijeme u Unitedu ga nije učinilo favoritom u potrazi za novim poslom, budući da su Crveni đavoli bili u velikoj mjeri van forme tijekom njegovog boravka tamo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!