NaslovnicaVijestiAncelotti otkrio kako će njegov bivši tim igrati protiv PSG-a

Ancelotti otkrio kako će njegov bivši tim igrati protiv PSG-a

Talijanski stručnjak Carlo Ancelotti otkrio je da će njegov bivši tim, Chelsea, na utakmici protiv PSG-a u okviru osmine finala Lige prvaka pristupiti defanzivno.

Ancelotti otkrio kako će njegov bivši tim igrati protiv PSG-a

Tim sa Stamford Bridgea otputovao je u Pariz bez Johna Terryja i Kurta Zoume, koji su povrijeđeni, a nakon odrađenog današnjeg treninga bivši trener “Plavaca” je izjavio da Chelsea neće igrati agresivno na večerašnjoj utakmici.

Umjesto toga, Ancelotti vjeruje da će utakmica ponuditi veliki kontrast stilova.

“Chelsea će igrati više u obrani i pokušati iskoristi kontra napade. PSG će igrati baš suprotno. Oni igraju kod kuće i žele izvući dobar rezultat kako bi bili opušteniji pred uzvrat na Stamford Bridgeu. Možda PSG ima veće šanse, ali igrati protiv Hiddinkovog tima je vrlo teško.”

Bivši trener Real Madrida, koji će od sljedeće sezone preuzeti klupu minhenskog Bayerna, otkrio je na koji način bi motivisao svoje igrače pred tako velike utakmice.

“Jedina stvar koju možete učiniti je dobro se pripremiti. Znači da iskoristite vrijeme prije utakmice za pripremu igrača, pokazivanje nekih videa i građenje strategije za utakmicu. To pomaže igračima da izbjegnu pritisak, koji je uvijek prisutan u ovakvim utakmica.”

Ovo će biti treća uzastopna sezona da se ova dva kluba susreću u nokaut fazi Lige prvaka, a oba tima za sada imaju po jednu pobjedu.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!