NaslovnicaVijestiAncelotti otkrio s kojim su ga reprezentacijama povezivali

Ancelotti otkrio s kojim su ga reprezentacijama povezivali

Carlo Ancelotti je otkrio za novinare iz Italije s kojim su ga sve reprezentacijama povezivali.

reprezentacijama povezivali

Italijanski sturčnjak je dobio otkaz u Bayernu, te već odmara duže vrijeme, a Carlo Ancelotti ima ogoroman broj ponuda.

Osim ponude koje je dobio od svoje državi, Italija je ostala bez selektora nakon ogromnog neuspjeha u baražu za Svjetsko prvenstvo, a kao najbolju opciju Talijani su vidjeli u Ancelottiju.

“Kontaktirali su me iz Saveza. Pričali smo i rekao sam im ono šta vama govorim sad, velika mi je čast da toliko ljudi želi me na mjestu selektora Italije”, kaže Carlo Ancelotti, te dodaje:

[su_live_koeficijenti]

“Ipak i dalje uživam u svakodnevnom treniranju, a to donosi vođenje kluba, a ne reprezentacije. Uz to u Italiji ima dosta problema.”

“Postoji sukob interesa između Saveza i klubova toga sam svjestan, kao što je situacija u Njemačkoj, Engleskoj i Francuskoj, ali naš (talijanski) nogomet želi da Savez nametne svoju vlas i nad klubovima, te da postavi nova pravila.”

“Dajem primjer, volio bih kada bi se Serija A sa 20 klubova smanjila na 18, te znam da postoje klubovi koji su spremni na to”, tvrdi Carlo Ancelotti.

“Prije par mjeseci bio sam povezan sa Milanom, a onda sa reprezentacijama Hrvatske, Kine, Saudijske Arabije… Nisam razgovarao niti sa jednom.”

“Ali ipet ću reći kako je Serija A na neobičan način nazanimljivija u Europi, jer je dosta takmičarska za razliku na primjer od Francuske”, kaže Talijanski stručnjak.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!