NaslovnicaVijestiAncelotti otkrio što će se dogoditi ukoliko Wenger napusti Arsenal

Ancelotti otkrio što će se dogoditi ukoliko Wenger napusti Arsenal

Arsene Wenger je trener sa najdužim stažom u jednom klubu u Premier ligi, od aktivnih trenera. Preuzeo je Arsenal davne 1996. godine, i od tada je nezamjenjiv na klupi “topnika”. Wengerovu lojalnost Arsenalu pohvalio je i bivši trener Chelseaja Carlo Ancelotti.

ancelotti wenger

Od aktivnih trenera u Premier ligi, najbliži mu je Eddie Howe, koji je na klupi Bournemoutha proveo tri godine i 55 dana. Ancelotti je dao svoje mišljenje što će se dogoditi ukoliko Francuz napusti Arsenal.

“Možda klubovi poput Arsenala i Manchester Uniteda imaju različite ideje i nisu samo usmjereni na rezultate, već i na druge stvari, imaju dugoročne projekte i vizije. Ostali klubovi poput Real Madrida žele biti u vrhu sve vrijeme. PSG je s druge strane, dok sam bio u klubu, želio napredovati iz sezone u sezonu. Svaki klub ima svoje planove i posebnu filozofiju.”

[su_bet365_watch_live_football_mali]

“Kada Wenger odluči napustiti Arsenal, mislim da više nikad nećemo imati priliku vidjeti da neki trener provede toliko vremena u jednom klubu. On i Ferguson su različiti, i pronaći trenere poput njih dvojice, legende, je nemoguće. Nadam se da za nas trenere u budućnosti neće biti teško pronaći posao u klubovima koji nisu fokusirani striktno na rezultate. Mislim da je Manchester United svoj fokus usmjerio na različite stvari, Arsenal također. Arsenal nije osvojio trofej dugo vremena, ali rastu iz sezone u sezonu.”

“Izgradili su novi stadion i Wenger je napravio fantastičan posao u tom smislu. Nije sve u rezultatima, postoje i drugi načini napredovanja kluba, i tako bi svugdje trebalo biti.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!