NaslovnicazabavaHrvatska nogometašica otkrila: Već godinu dana je u vezi s portugalskim nogometašem

Hrvatska nogometašica otkrila: Već godinu dana je u vezi s portugalskim nogometašem

Jedna od najpopularnijih svjetskih sportašica, hrvatska nogometašica Ana Maria Marković, otkrila je da već godinu dana ima vezu s portugalskim nogometašem Tomasom Ribeirom. Marković, koja već dugo nastupa za nogometnu reprezentaciju Hrvatske, rođena je u Splitu i trenutno igra za švicarski klub Grasshoppers. Postala je poznata na društvenim mrežama gdje je mnogi smatraju jednom od najljepših nogometašica na svijetu.

Dugo je čuvala svoj ljubavni život u tajnosti, no u prosincu je otkrila da je u vezi s portugalskim nogometašem Tomasom Ribeirom. Sada je otišla korak dalje pa je otkrila da je s Portugalcem u vezi godinu dana.

Na fotografiji s defanzivcem Guimaraesa, koji ove sezone igra izvrsno u portugalskom prvenstvu, Ana Maria je napisala: “Godinu dana s tobom”

Par se upoznao kada je Ribeiro također bio član švicarskog Grasshoppersa. Upravo je iz ovog kluba stigao na sadašnje odredište.

“Upoznali smo se tijekom njegovog aktivnog boravka u Zürichu. Shvatila sam kad sam se ozlijedila da ga trebam uz sebe. On me podržava i bio je osoba koja je najviše bila uz mene”, otkrila je nešto ranije hrvatska nogometašica.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!