Ancelotti pauzira godinu dana

Sva nagađanja oko ostanka na klupi kraljevskog kluba prekinuo je sam Carlo Ancelotti koji je napomenuo kako će uzeti odmor od godinu dana nakon što završi posao u Madridu.

Carlo-Ancelotti

Nakon što se posljednjih dana pojavila mogućnost kako bi talijanski strateg ipak mogao ostati u klubu nakon što je dobio podršku od igrača i navijača, ipak je sve sam opovrgnuo i najavio kako odlazi u Vancouver na operaciju.

– Imam stenozu (suženje) u vratu. Rekao sam već, pauzirat ću godinu dana, a za to imam dobar razlog – rekao je Ancelotti za talijanski Il Giornale i dodao:

– Zbog toga imam bolove u rukama. Ako budem čekao, bol bi se mogla proširiti na noge tako da sam već dogovorio operaciju. Ne znam koliko ću morati mirovati u post-operativnoj fazi i rehabilitaciji.

 

 

Ta je vijest rastužila mnogo Realovaca, ali još više navijače Milana koji su zazivali Don Carlov povratak. Pa ipak, ostavio je nade i za njih:

– Obećao sam da ću se jednoga dana vratiti, to mogu sad potvrditi. Vratit ću se u Italiju, a trenirati mogu samo Milan.

Za kraj je Ancelotti otkrio planove za sljedeću godinu:

– Odlazim u Vancouver sa suprugom. Odmarat ću u vremenu između Madrida i Kanade jer dvije godine u Realu su bile iscrpljujuće. Ne možete zamisliti koliko energije i živaca trenerska uloga u Realu uzme. Za mjesec dana vratit ću se kući jer dobit ću nećaka, a to ne smijem propustiti.”

Tako je sve izvjesnije ono o čemu smo pisali da Ancelotti neće biti na klupi Reala sljedeće sezone.

Carlo Ancelotti

 

[touchcarousel id=’2′]

 

 

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)