Ancelotti predviđa: Tko će osvojiti Ligu prvaka?

Ancelotti predviđa koji klub bi mogao osvojiti Ligu prvaka ove sezone. Još malo pa će utorak i srijeda ponovo da se provodi gledajući najbolje klubove u Europi za borbu naslova Lige prvaka.

Ancelotti predviđa

Ove sezone konkurencija je bolja nego ikad uz Real Madrid u nadi da će uspjeti proći izazove kao što su to Barcelona, Bayern, Manchester City i Juventus koji također žele ovaj trofej.

Ako to učine, oni će postati prva ekipa koja je uspjela obraniti naslov Lige prvaka u modernom formatu, nakon što su podigli taj trofej u svibnju nakon pobjede protiv Atletico Madrida, gdje su bili bolji u izvođenju jedanaesteraca.

U stvari, u posljednje tri godine natjecanje su osvajale španjolske ekipe, sa Madridom koji je osvojio 2014. godine i Barcelonom 2015.

Međutim, novi Bayernov menadžer Carlo Ancelotti misli da bi engleska ekipa mogla pobijediti ove sezone u obliku Manchester Cityja. Jedini problem za City je da talijan misli da ima još šest ekipa koje bi mogle pobijediti ove sezone.

Ancelottijevih sedam klubova

“Postoji sedam timova koji mogu osvojiti titulu Lige prvaka”, rekao je u intervjuu za Marcu.

“Tri velika španjolska kluba (Real Madrid, Barcelona i Atletico Madrid), zatim Juventus, Manchester City, PSG i Bayern.”

Screenshot_4

UPLATI!

Ako postoji itko kvalificiran govoriti o Ligi prvaka, to je Ancelotti. Osovjio je uzastopne naslove kada je bio igrač AC Mialan tijekom 1988/89 u 1989/90 sezone.

Kao menadžer, on je također osvojio u dva navrata s Milanom 2003. i 2007. godine, a također je trijumfirao kao menadžer Madrida u 2014. godini.

Sada ipak, Ancelotti je u nadi da će ovaj trofej podići sa trećim timom u svojoj karijeri, to jest sa Bayern Munchenom.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)