NaslovnicaVijestiCarlo Ancelotti: Karim nije više mladić. Moramo razmišljati o novom napadaču

Carlo Ancelotti: Karim nije više mladić. Moramo razmišljati o novom napadaču

Real Madrid će u srijedu igrati protiv Elchea i pokušati uhvatiti korak za Barcelonom. Oni moraju pobijediti ovu utakmicu ako žele da se primaknu Kataloncima na osamm bodova zaostatka i tako ostati u utrci za naslov La Lige.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Pred ovaj susret je za novinare govorio menadžer Reala Carlo Ancelotti, koji je rekao: “Moramo razmišljati o novom napadaču. Karim više nije mladić, ali će biti sa nama još sljedeće godine. Sada imamo mnogo posla, Ligu prvaka i La Ligu. Nisam siguran hoće li Karim potpisivati novi ugovor, ali znam da legende Reala moraju ostati u klubu”, rekao je talijanski stručnjak.

Real Madridu će protiv Elchea nedostajati neki vrlo bitni igrači. Na terenu neće biti Mendyja, Hazarda i Courtouisa zbog ozljede, dok nema ni Viniciusa zbog kartona. Upitan je i Toni Kroos zbog bolesti.

Umjesto Viniciusa bi mogao dobiti šansu Rodrygo.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!