NaslovnicaVijestiAnder Herrera: Učinit ću sve kako bih ga nagovorio na ostanak u...

Ander Herrera: Učinit ću sve kako bih ga nagovorio na ostanak u klubu

Vezni igrač Manchester Uniteda Ander Herrera obećao je navijačima da će učiniti sve što je moguće kako bi nagovorio Davida De Geu da ne odlazi iz kluba ovog ljeta.

Herrera se nada ostanku De Gee

De Gea je bio vrlo blizu prelaska u Real Madrid 2015. godine, ali je transfer propao, te se od tada svako ljeto povezuje sa ‘kraljevskim’ klubom.

Ista situacija je i ovog ljeta. Španjolski reprezentativac je meta broj jedan Los Blancosa ovog ljeta, ali njegov sunarodnjak Herrera priznaje da će dati sve od sebe da se taj transfer ne dogodi.

Veznjak se nada da će njegov suigrač ostati na Old Traffordu, te smatra da je De Gea jedan od ključnih igrača u timu ‘Crvenih vragova’.

U izjavi za španjolski radio Cadena Ser, on je rekao: “Možda sam pomalo dosadio s ovim tvrdnjama, ali moje mišljenje se nije promijenilo.”

“David je jedan od rijetkih golmana koji donose bodove timu kroz cijelu sezonu. Volio bih da ostane u istom timu sa mnom, tako da ću učiniti sve kako bih ga zadržao u Manchester Unitedu.”

De Gea je prošle sezone 14 puta sačuvao svoju mrežu netaknutom u Premier ligi, a ukoliko dođe do transfera u madridski klub, tamo će zamijeniti Keylora Navasa, kostarikanskog reprezentativca koji je u klub stigao 2014. godine.

[su_no1forfootball]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!