NaslovnicaVijestiANDERSONOVA KARIJERA DOTAKLA DNO: Gdje god da ode, njegov klub ispadne iz...

ANDERSONOVA KARIJERA DOTAKLA DNO: Gdje god da ode, njegov klub ispadne iz lige

Gledajući natrag, neobično je da je Anderson bio u Manchester Unitedu osam godina. Osam godina narode! Sir Alex Ferguson ga je doveo u ljeto 2007. godine za 26 milijuna funti, zahvaljujući savjetu svog brata Martina, koji je tada bio skaut u Unitedu.

ANDERSONOVA KARIJERA

Martin Ferguson je rekao svom starijem bratu da je Andersan čak bolji i od Wayne Rooneya, a zatim je transfer ostvaren ubrzo nakon toga.

Da budemo fer prema Martinu, Anderson je izgledao obećavajuće kada je bio u Portu, a mnogi ljudi su smatrali da tadašnji tinejdžer ima potencijal zvijezde.

Dinaminčni veznjak je tijekom svojih godina imao ritam, moć, veliku tehniku i odličnu lijevu nogu koja je mogla proizvesti trenutke magije tijekom utakmica.

Nažalost, za Unitedove navijače, oni su vidjeli potpuno drugačijeg igrača na Old Traffordu.

Anderson je proizveo pregršt velikih nastupa za Crvene vragove, ali mnogo ih je bilo i prosječnih.

[su_bet365_100_bonus]

Ukupno je odigrao 181 utakmicu za velikane iz Premier lige, gdje je postigao devet golova. Također je postigao jedan penal u 2008. godini kada je Manchester United igrao protiv Chelseaja u finalu Lige prvaka.

Anderson je konačno napustio United na početku 2014/15 sezone, Louis van Gaal je razumljivo smatrao da on više nije dobar za Manchester United.

Kasnije se vratio u svoj rodni Brazil, gdje je potpisao za Internacional, koji u cijeloj svojoj povijesti nikada nije ispao iz lige.

Što se dogodilo? Godinu dana kasnije, sa Andersonom u svojoj ekipi, Internacional je ispao iz prve brazilske lige.

Zatim se pridružio Coritibi na posudbu. Što se dogodilo? Da, oni su također ispali iz lige.

Izgleda da Anderson, koji je također ispao sa Gremiom još 2004. godine, nije sretan znak za brazilske ekipe.

Sada je Andersonova razočaravajuća karijera nakon Manchester Uniteda pogodila dno.

[su_no1forfootball]

Danas je objavljeno da je Internacional raskinuo ugovor sa veznjakom.

On čak nema ni 30 godina, puni ih tek u travnju. Sada bi trebao uživati u vrhunskim godinama svoje karijere, ali je, umjesto toga, bez kluba.

S obzirom na njegov rekord ispadanja sa brazilskim klubovima, on je u osnovi brazilski Nigel Quashie – možda će morati da zamijeni zemlje kako bi osigurao svoju sljedeću nogometnu platu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!