NaslovnicaVijestiAndrea Pirlo otkrio šta će raditi nakon završetka svoje karijere

Andrea Pirlo otkrio šta će raditi nakon završetka svoje karijere

Legendarni veznjak Andrea Pirlo, koji je najavio kako će se oprostiti od nogometa krajem ove godine nakon što mu istekne ugovor sa New York Cityjem, negirao je špekulacije kako će se pridružiti trenerskom timu Chelseaja.

Andrea Pirlo otkrio šta će raditi nakon završetka svoje karijere

Pirlo je ranije ove sedmice izjavio kako će karijeru završiti u decembru, nakon čega su se pojavile špekulacije kako bi se 38-godišnjak mogao pridružiti svom bivšem treneru u Chelseaju Antoniju Conteu, ali izgleda od toga neće biti ništa.

Na pitanje novinara šta će raditi nakon odlaska u mirovinu, on je rekao: “Ne, neću odlaziti u Chelsea. Potreban mi je odmor.”

[su_no1forfootball]

“Vratit ću se u Italiju, napraviti pauzu i provesti vrijeme sa svojom obitelji i prijateljima kako bih razmislio šta ću raditi.”

Legendarni Talijan je u svojoj bogatoj karijeri igrao za mnoštvo klubova, uključujući i tri najveća kluba u Italiji, Inter, AC Milan i Juventus.

38-godišnjak je čak šest puta je osvajao Seriju A, te dva puta Ligu prvaka.

[su_bonus]

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!