NaslovnicaVijestiAndrea Pirlo otkrio tko bi mogao biti njegov nasljednik

Andrea Pirlo otkrio tko bi mogao biti njegov nasljednik

Andrea Pirlo, osoba za koju možemo reći da je obilježila jednu nogometnu eru. Igrač zbog kojeg su mnogi pratili talijansko prvenstvo, a on je svojim potezima oduševljavao sve, kako navijače svog kluba, tako i one protivničkog. Nakon 22 godine profesionalnog nogometa, Pirlo se umirovio, a posljednji klub za koji je nastupao bio je New York City FC. Prije toga, Pirlo je četiri godine nosio dres Juventusa, a ranije dres Milana čak 10 godina. Nastupao je i iza Inter od 1998. do 2001. godine.

pirlo otkrio

Iako Pirlo više ne igra aktivno nogomet, nema sumnje da njegova riječ i dalje znači u nogometnom svijetu, a posebno na Apeninskom poluostrvu gdje je ostavio neizbrisiv trag. U nedavnom intervju za talijanske medije Andrea Pirlo je komentirao igru Miralema Pjanića koji u posljednje vrijeme veoma dobro igra u dresu Juventusa, a kompliment koji mu je udijelio Andrea Pirlo, bez imalo sumnje, znači mnogo.

Dolazak Coutinha nije dovoljan: U narednim danima stiže još jedno pojačanje ali i odlazi dugogodišnji igrač kluba

Klub svih klubova, potez svih poteza: Nakon odlaska Coutinha iz Liverpoola su uradili nešto zapanjujuće i tako dokazali svoju veličinu

Svi bitniji transferi u zimskom prelaznom roku koje ste možda propustili

Pirlo je rekao da je Pjanić najbliži tome da bude njegov nasljednik, što je morate priznati kompliment. Pirlo je ustanovio da je Pjanić puno bolji u odnosu na prošlu sezonu, a sada je pronašao i idealn poziciju, smatra legendarni Talijan.

“Pjanić je najbliži tome da bude moj nasljednik. Obavlja odličan posao i puno je bolji u odnosu na prošlu sezonu, a najvažnije je da je pronašao idealnu poziciju koju dobro razumije”, rekao je Pirlo pa dodao:

Pirlo smatra da Pjanić može promijeniti tijek igre kada je to potrebno.

“Pjanić može promijeniti igru kada je to potrebno. Ja sam također volio da u formaciji postoje dva igrača po krilu jer sam imao priliku da sam tražim najbolje područje u kojem ću primiti loptu.”

Miralem Pjanić u dresu Juventusa je ove sezone u 23 utakmice postigao četiri pogotka i imao osam asistencija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!