NaslovnicaVijestiAndrej Kramarić nominovan za igrača mjeseca u Bundesligi

Andrej Kramarić nominovan za igrača mjeseca u Bundesligi

Andrej Kramarić ove sezone igra fanastično u dresu Hoffenheima. Kramarić je u njemački tim stigao kad su već bili glavni kandidati za ispadanje u 2. Bundesligu. No, Kramarić je navijačima vratio vjeru da će se i sledeće sezone takmičiti u prvom rangu njemačkog nogometa.

Andrej Kramarić

Pokazao je da je odličan igrač, i da u Leicesteru koji sada dominira Premiershipom, nije dobio pravu priliku. U Hoffenheimu je za 455 minuta postigao četiri gola, tri gola u posljednje četiri utakmice i pritom je dodao i jednu asistenciju te ga je Bundesliga nominovala za igrača mjeseca.

Pored njega, u izboru za igrača mjeseca su Claudio Pizzarro iz redova Werdera, Andre Schurrle iz Wolfsburga, te Raffael iz Borussije M’gladbach. Trenutno je u vodstvu Pizzaro, dok je drugi Schurrle, a Kramarić zauzima treću poziciju ispred Raffaela. Ako želite, možete i vi glasati na Twitter profilu Bundeslige i tako podržati Kramarića u borbi za ovu laskavu titulu.

Kramarić je karijeru počeo u Dinamu gdje je već kao šestogodišnjak krenuo u Dinamovu školu nogometa, a u mlađim kategorijama ovog kluba iz Zagreba je postigao preko 450 golova. Kasnije je debitovao i za prvi tim ‘Modrih’, no onda je uslijedio period kada je utakmice provodio na klupi, te ga je klub stavio na transfer listu. Jedan period je proveo i u Lokomotivi na pozajmici.

Prije odlaska u inostranstvo, igrao je u Rijeci za koju je nastupao od 2013 do 2015. Odigrao je polovinu sezone 2014/15 u kojoj je već osigurao titulu najboljeg strijelca u toj sezoni, a pamtit će se njegova utakmica u Kupu protiv NK HŠK Zmaj Blato koju je Rijeka dobila 11-0, a Kramarić je postigao čak osam golova! U Leicesteru je u 13 utakmica postigao dva gola, a prvijenac protiv Arsenala, a u Hoffenheimu je trenutno na pozajmici, no vrlo je moguće da će ga Leicester vratiti s obzirom kakve partije pruža u Bundesligi.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!