NaslovnicaVijestiAndres Iniesta: On bi bio idealna zamjena za Antonio Contea u Chelseaju

Andres Iniesta: On bi bio idealna zamjena za Antonio Contea u Chelseaju

Bilo je gotovo nemoguće zamisliti kako se Antonio Conte borio za svoj posao u Chelseaju prije šest mjeseci. No, na Stamford Bridgeu, naslov Premier lige se ne broji baš toliko mnogo ako vam je sljedeća sezona sa vrlo lošom formom, ponižavajućim porazima i politikom koja se navodno hvata iza scene.

Andres Iniesta

Unatoč previranjima, Conte ostaje na putu kako bi osigurao ono što se sada očekuje, a to je minimalno da završi u top četiri.

Imajući to na umu, treba se suosjećati sa Talijanom s obzirom da je značenje onoga što postiže ove sezone blijedi u usporedbi sa njegovim odnosom sa Romanom Abramovićem.

Prijavljene frustracije između ovog dvojca znače da bi 48-godišnjak vjerojatno mogao da se suoči sa otkazom i prije nego što svibanj dođe.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ukoliko bi se Conte našao pred izlaznim vratima, bivši menadžer Barcelone Luis Enrique smatra se najvjerojatnijim kandidatom za preuzimanje kluba iz zapadnog Londona.

Nakon tri trofejne godine na Camp Nou, Španjolac je trenutno nezaposlen i smatra se da je zainteresiran za povratak u nogomet.

Iako će neki Plavci rado željeti da Conte ostane, Enrique je dobio potporu od dva starija igrača Barcelone i oni su rekli da je on idealan nasljednik Contea.

Andres Iniesta, koji je igrao pored svog sunarodnjaka i pod njim kao menadžerom – nema sumnje u njegov potencijal da dobro radi svoj posao.

[su_bonus]

“Luis Enrique je izvrstan trener”, rekao je za The Mirror.

“U Barceloni je pokazao nevjerojatnu razinu koju je postigao i mislim da bi mogao osvojiti trofeje u bilo kojem klubu – a to uključuje i Chelsea. Neće biti lako, jer je Chelsea jedan od najvećih klubova na svijetu.”

“Ali kada vidite što je Enrique razvio u Barceloni, onda mislim da je moguće da to uradi i u Londonu. Premier liga je vrlo teška, tamo je konkurencija nevjerojatna, ali za mene je sposoban upravljati bilo koji engleski klub.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!