NaslovnicaVijestiAndres Iniesta ipak ne ide u Kinu, već u ovaj klub!

Andres Iniesta ipak ne ide u Kinu, već u ovaj klub!

Kako stvari stoje, legenda Barce u odlasku, Andres Iniesta ipak ne ide u Kinu, već će na kraju završiti vjerovatno u ovom klubu, koji mu je ponudio i trenerski posao.

Odlazeći nogometaš Barcelone Andres Iniesta ipak neće ostvariti transfer u kineski Chongqing Dangdai Lifan, ali to ne znači da neće otići na Daleki Istok jer je interesovanje pokazao japanski Vissel Kobe.

Kinezi su prvo nudili 33-godišnjem vezisti 81 milijuna za tri godine, ali su se predomislili i odlučili da slijede instrukcije Vlade oko ‘salary capa’, pa se uključio Kobe čiji su vlasnici iz kompanije Rakuten, sponzora Barselone.

[su_watch_live_football]

Klub želi racionalno investirati, kako ne bi povrijedio razvojne ciljeve kineskog nogometa, kao ni propise kineskog nogometnog saveza o maksimalno dozvoljenim izdacima za profesionalce, rečeno je.

Radio Cadena Ser javlja da bi Iniesta dobio i da vodi nogometnu akademiju u Japanu, zajedno sa trenerima Barcelone na ideji čuvene La Masije.

>> Transfer glasine: SMS definitivno ide u Englesku, defanzivac Rome se seli u Real, Atletico želi dvojac Uniteda

>> James Rodriguez donio odluku gdje nastavlja karijeru

Klub u koji Don Andres odlazi je japanski Vissel Kobe (J1 League), u kojem igra i njemačka legenda Lukas Podolski. Prema istom izvoru za transfer je zaslužan i prvi čovjeka Rakutena, Barceloninog sponzora, koji je potegnuo neke veze i ipak osigurao ovaj veliki potpis za Japance.

Iako ne ide u klub u kojeg su ga svi inicijalno smještali, Iniesta će svejedno zarađivati oko 25 milijuna eura godišnje, a još se čekaju potvrde o svim onim navodnim bocama vina koje su mu također obećane.

Dakle, epilog više manje ostaje isti – Iniesta odlazi, to je sigurno, no ono što je podložno promjeni je njegova posljednja destinacija, a zasada izgleda kako je to “Zemlja izlazećeg sunca“.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!