NaslovnicaVijesti(VIDEO) Neprocjenjiva reakcija Thiaga Messija na sedmu Zlatnu loptu njegovog oca

(VIDEO) Neprocjenjiva reakcija Thiaga Messija na sedmu Zlatnu loptu njegovog oca

Lionel Messi je prošlog tjedna osvojio svoju sedmu Zlatnu loptu, produživši svoj rekord kao igrač koji je osvojio najviše prestižnih nagrada. Njegov sin Thiago bio je zbunjen kada je vidio najnoviji trofej koj ije dodan kolekciji njegovog tate.

Messi je prošloog ponedjeljka u Francuskoj pokupio svoj posljednji trofej potvrdivši da je najbolji igrač svijeta, iako je za razliku od prethodnih šest puta bila vrlo sporna dodjela.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Napadač PSG je pobijedio Roberta Lewandowskog i mnogi su vjerovali da je napadač Bayerna, kojeg je Covid spriječio da osvoji Zlatnu loptu prošle godine, trebao pobijediti.

Čak je i pobjednik priznao da je Lewandowskom ukradena nagrada 2020. godine, a njegov vlastiti sin bio je prilično iznenađen kada je otkrio da njegov tata sada ima sedmi trofej.

Pogledajte video ispod:

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!