NaslovnicaVijestiAndres Iniesta na izlaznim vratima Barcelone: Dva kluba ponudila novi ugovor

Andres Iniesta na izlaznim vratima Barcelone: Dva kluba ponudila novi ugovor

Izgleda da će Andres Iniesta ipak napustiti Barcelonu ovog ljeta. Španjolac je postao legenda na Camp Nou, nakon što je odigrao više od 650 nastupa od svog debija 2002. godine.

Andres Iniesta

No, 33-godišnjak izgleda da će napustiti klub sa izvješćima koja sugeriraju da će otkriti svoj sljedeći korak nakon finala Kupa Kralja protiv Seville ovog vikenda.

U Kini se tvrdi da će sljedeći Iniestin klub biti Chongqing Danghai Lifan u kineskoj Super ligi.

Kineski PPTV, koji ima prava La Lige, tvrdi da je Iniesta pristao pridružiti se klubu u vlasništvu poduzetnika Jiang Lizhanga.

[su_live_koeficijenti]

Usput, Lizhang također ima udio u španjolskoj ekipi Granada i Media Base Sports – tvrtka koja kontrolira Iniestova slikovna prava.

Taj transfer odjednom ima puno smisla.

No, pouzdaniji Mundo Deportivo – španjolski medij – vjeruje da postoji još jedan klub uključen u borbu za Iniestov potpis.

I ovaj klub igra u Kineskoj Super ligi.

To je zato što je Tianjin Quanjian predstavio i značajnu ponudu koja će uduplati Iniestinu trenutnu plaću nekoliko puta.

Iniesta bi tek uskoro trebao potpisati jedan od ovih ugovora i sigurno je to velika odluka.

[su_bonus]

Jedno je ipak prilično sigurno. Ova sezona bi najvjerojatnije mogla biti Iniestina posljednja u Barceloni.

Čini se da će morati napraviti odluku da pređe u dva tima koji su osmi i deseti na tabeli Kineske Super lige.

Međutim, prvo će Iniesta željeti da osvoji svoj 31. trofej kao igrač Barcelone ovog vikenda protiv Seville.

Tada će zasigurno zauzeti svoj deveti naslov La Lige sa Ernestom Valverdeom, 12 bodova na vrhu tabele i još uvijek neporaženi. Teško je pomisliti kako ova legenda Barcelone napušta svoj klub na kraju sezone..teško će pasti svim navijačima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!