NaslovnicaVijestiAndres Iniesta: Ne treba dramatizirati zbog ovog poraza

Andres Iniesta: Ne treba dramatizirati zbog ovog poraza

Barcelona je poražena na stadionu Anoeta u San Sebastianu protiv Real Sociedada u gostima sa 1-0 i tako upisala svoj drugi poraz zaredom. Barcelona je tako ostala bez pobjede na Anoeti još od 2007. godine.

Andres Iniesta

Jedini gol na utakmici postigao je Oyarzabal u 5. minutu na asistenciju Prieta. Iako je Barcelona imala čak osam šuteva na gol više od svog protivnika, a posjed lopte je bio u omjeru 27%-73%, katalonski tim nije mogao ni do boda u ovom meču.

Nakon utakmice trener Barcelone Luis Enrique iznio je svoje viđenje na utakmicu.

“Utakmica je počela na najgori mogući način. Primili smo pogodak iz njihove prve i doslovno jedine prilike. Pokušali smo nešto napraviti u prvom dijelu, ali nismo imali kontrolu. U drugom poluvremenu smo stvorili nekoliko prilika ali njihov golman je bio izvrsno raspoložen večeras.”

“Znali smo i prije, a znamo i sad, da je prvenstvo otvoreno do samog kraja. Ali, mi smo još uvijek lideri i ne planiramo tu poziciju prepustiti tako lako, moramo se što prije oporaviti od ovoga.”, riječi su Enriquea.

Važan igrač Barcelone u sredini terena svakako je Andres Iniesta, a ovaj iskusni španski veznjak rekao je nakon utakmica da ne trebaju praviti dramu oko ovog poraza, te da moraju ići dalje.

“Ne trebamo praviti dramu oko ovog rezultata, nego moramo vidjeti šta to nije bilo dobro, gdje smo pali i što prije to analizirati. U prvom dijelu smo bili poprilično loši pogotovo jer smo gol primili na samom početku utakmice, pokušali smo u drugom poluvremenu stvari okrenuti u našu korist, stvorili smo par prilika ali jednostavno nismo mogli.”

“Još uvijek smo lideri i ne planiramo tu poziciju prepustiti nekom drugom, borit ćemo se do kraja i nadam se da ćemo mi biti ti koji će slaviti na kraju. Atletico Madrid? Radi se o potpuno drugom takmičenju i ovaj poraz neće imati nikakve veze s tom utakmicom. Poraz je sad iza nas, moramo se okrenuti utakmici u srijedu i što bolje se pripremiti.”

Primera Divison dostigla je svoj vrhunac. Barcelona se nalazi na prvom mjestu sa 76 bodova, a Atletico je na drugom mjestu sa tri boda manje. Real Madrid je na trećem mjestu sa 72 boda.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!