NaslovnicaVijestiAndres Iniesta odgovorio na tvrdnje o njegovoj budućnosti

Andres Iniesta odgovorio na tvrdnje o njegovoj budućnosti

Vezni igrač Barcelone Andres Iniesta opovrgnuo je tvrdnje predsjednika kluba Josepa Marije Bartomeua kako je on dogovorio potpis novog ugovora.

Andres Iniesta odgovorio na tvrdnje o njegovoj budućnosti

Andres, koji je cijelu svoju karijeru proveo u klubu sa Camp Nouua, sa katalonskim klubom ima još manje od godinu dana ugovora, te njegova budućnost još uvijek nije poznata.

Iako je Bartomeu jučer izjavio kako će Iniesta ostati u Barceloni, te da je usmeno dogovorio potpis novog ugovora, španjolski reprezentativac je odbacio te tvrdnje.

U izjavi za Marcu, Bartomeu je rekao: “Sa Iniestom postoji dogovor o njegovom ostanku u klubu.”

[su_no1forfootball]

33-godišnjak je odgovorio na ovu tvrdnju nakon povratka sa reprezentativnih obaveza sa Španjolskom, rekavši kratko i jasno da Bartomeuova izjava nije točna.

Iako je već na zalasku karijere, Iniesta još uvijek igra na sjajnom nivou, a prošle sezone u La Ligi imao je uspješnost dodavanja od čak 94%.

On je uz najveću zvijezdu tima Lionela Messija jedini igrač Barcelone koji je ušao u posljednju godinu ugovora, a nagađa se da njih dvojica neće potpisati novi ugovor ukoliko se ne smijeni trenutna uprava kluba.

Saznajte bitne informacije prvi!

[su_bet365_app]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!