NaslovnicaVijestiANDRES INIESTA OPTUŽIO JOSEA MOURINHA: On je glavni krivac za to što...

ANDRES INIESTA OPTUŽIO JOSEA MOURINHA: On je glavni krivac za to što se dogodilo!

Legendarni bivši veznjak Barcelone Andres Iniesta optužio je trenera Manchester Uniteda Josea Mourinha za, kako kaže, izazivanje mržnje između igrača Barce i Real Madrida, u vrijeme dok je vodio tim sa Santiago Bernabeua. Trenutni trener ‘Crvenih vragova’ je proveo tri sezone u španjolskoj prijestolnici, tokom kojih je sa Los Blancosima osvojio tri titule, od čega je najvažnija bila titula prvaka Španjolske u sezoni 2011/12.

Andres Iniesta optužio Josea Mourinha

U tom periodu Mourinho i Pep Guardiola su uspostavili rivalstvo, koje i dan danas traje, ali sada u engleskoj Premier ligi, gdje obojica vode klubove iz Manchestera. To njihovo rivalstvo i sukobi pokraj terena su često utjecali i na igrače na terenu, a Iniesta vjeruje kako je Mourinho prešao svaku mjeru.

Bivši španjolski reprezentativac je u intervjuu za španjolske medije rekao: “Mourinho je bio ključni razlog ‘loše krvi’ ozmeđu Barcelone i Real Madrida u to doba. Prešao je svaku mjeru, što je nanijelo puno štete reprezentaciji Španjolske. Nije u pitanju bilo rivalstvo, već se mogla vidjeti mržnja između igrača. Atmosfera je bila nepodnošljiva.”

Iniestin bivši suigrač na Camp Nouu Xavi Hernandez nedavno je također dao zanimljiv intervjuu, u kojem je priznao kako mu se nimalo ne sviđa način igre koji preferira Mourinho. Naime, izjavio je: “Mourinho je vrlo defanzivan trener i utakmice protiv njegovog Intera nisu bile lagane. To je njegov način igre i koristio ga je čak i u Chelseaju i Real Madridu. On brine o svim detaljima, zatvara sve praznine i ne dozvoljava protivniku nimalo prostora. Ja volim drugačiji način nogometa. Ovo nije kritika na njegov račun, ali ne uživam u takvom nogometu i moji timovi nikada neće imati takav stav.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!