NaslovnicaVijestiAndres Iniesta priznao da bi mogao napustiti Barcelonu

Andres Iniesta priznao da bi mogao napustiti Barcelonu

Andres Iniesta priznao da bi mogao napustiti Barcelonu. Sada kada je Barcelona imenovala novog glavnog trenera Ernesta Valverdea, klub može očekivati jedno veliko preoblikovanje momčadi tijekom narednih mejseci prije početka nove sezone.

Andres Iniesta priznao

Osim MSN partnerstva, zajedno sa Sergiom Busquetsom, Gerardom Piqueom i sada Marc-Andre Ter Stegenom, nema mnogo drugih igrača koji su imuni od prodaje, ako dođe prava ponuda.

Među imunim je također Andres Iniest, unatoč pogrešnoj strani 30-ih, legendarni veznjak još uvijek ima ogroman utjecaj na klub i na teren.

Po toj logici, to bi također trebalo značiti da će tijekom ljetnih mjeseci biti oslobođen transfer aktivnosti.

No, dok će ljubitelji Andre Gomesa, Lucas Dignea, Mathieu i Sergi Roberta biti u nedoumici o njihovoj budućnosti, Iniesta je šokirao navijače priznavajući to da bi i on mogao biti na izlaznim vratima.

[su_finale_lige_prvaka_300x250]
33-godišnjak je izgledao daleko od svoje najbolje forme tijekom ove sezone, no široko je prihvaćeno da će uvijek na kraju postati super-izmjena prije nego što objesi svoje kopačke o klin kao jedan od heroja kluba.

Međutim u intervjuu za radijsku postaju Onda Zero, priznao je da su njegovi dani u klubu, ali ne i njegova karijera, odbrojani.

“Obnova nije ekonomski problem”, rekao je.

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

“Ima i nekih osobonih problema, kao što sam već rekao, želim vrlo pažljivo procijeniti stvari prije nego što donesem najiskreniju i najbolju odluku za svakoga.”

“Osjećam se vrlo dobro, opušten sam, želim procijeniti prijedlog Barcelone, moje osobne i sportske senzacije, kakva će sljedeća sezona biti, tko će doći i odatle donijeti odluku.”

Također pročitajte: Luis Enrique imenovao dva igrača Barcelone koji su krivi za njegov odlazak

“Mogu biti siguran da, ako ne budem igrao za Barcelonu, neću igrati ni protiv njih, moj san je oduvijek bio da odem u mirovinu sa ovim dresom pa nemam to razloga promijeniti. No, moja glava i moje srce mi kažu da procijenim određene stvari.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!