NaslovnicaVijestiAnte Čačić odredio novog kapitena hrvatske reprezentacije

Ante Čačić odredio novog kapitena hrvatske reprezentacije

Izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske Ante Čačić priopćio je da je novi kapiten nacionalnog tima Luka Modrić. “Novi kapiten biće Luka Modrić, a njegovi zamjenici Ivan Rakitić i Vedran Ćorluka”, rekao je Čačić, prenosi Hina.

Ante Čačić

Modrić, koji je kapetansku vrpcu naslijedio od Darija Srne, prvi put je kapiten Hrvatske bio u proljeće 2015. godine na gostovanju u Azerbajdžanu. Nogometaši Hrvatske 5. rujna u Zagrebu igraju prvi meč u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018, a protivnik će im biti Turska.

“Nadam se da smo svi ostali u stanju u kakvom smo bili na Europskom prvenstvu i da da ćemo s istim snagama prezentirati ono što je potrebno da Hrvatska uspješno apsolvira kvalifikacije i plasira se u Rusiju”, rekao je Čačić.

Pored Hrvatske i Turske, u Skupini I su još i Island, Ukrajina, Finska i Kosovo.

“Naša skupina je najjača, s četiri reprezentacije koje su bile na Europskom prvenstvu, ali s obzirom na tamo prikazano imamo ulogu favorita i učinit ćemo sve da je opravdamo”, rekao je izbornik Hrvatske.

Turska u Zagreb dolazi bez nekolicine svojih zvijezda, uključujući i Ardu Turana.

“Turska sigurno želi ići na SP, ali ne bih ulazio u izbor kolege Fatiha Terima za ovu utakmicu. Siguran sam da će Turska učiniti sve da dobro uđe u kvalifikacije, a izostanak nekih pojedinaca ne znači da će biti slabi”, rekao je Čačić .

U redove reprezentacije Hrvatske vraća se nogometaš Liverpoola Dejan Lovren, koji je propustio nastup u Francuskoj.

“O njemu je mnogo napisano u posljednjih šest mjeseci, a ja sam još na početku rekao da ni jedan igrač niti izbornik neće biti ispred reprezentacije. Siguran sam da je Lovren shvatio zašto nije bio na EP-u i nema potrebe da više ispašta, a ima kvalitetu da bude s nama”, rekao je Čačić.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!