NaslovnicaVijestiANTE REBIĆ - Kako je Rebić preko noći postao miljenik publike?

ANTE REBIĆ – Kako je Rebić preko noći postao miljenik publike?

Ne tako davno, Ante Rebić na društvenim se mrežama rugao na svoj račun – na društvenoj mreži facebook zvao se: Ante van Forme, komentirao je kako on igra samo na turniru četiri kafića i na Svjetskom prvenstvu. Donedavno nije bio na popisu reprezentacije, a sada je miljenik publike..

Na današnjoj utakmici između Hrvatske i Brazila na Anfieldu najbolji igrač hrvatske nogometne reprezentacije bio 24-ogodišnji Ante Rebić, krilni napadač Eintrachta iz Frankfurta. Igrač koji je gotovo bez minutaže išao u Brazil 2014. godine jer je Niko Kovač vidio nešto posebno u njemu.

Niko Kovač toliko je vjerovao tom mladiću da ga je doveo sa sobom u Eintracht, preporodio njegovu karijeru, a Ante mu se za to zahvalio na najbolji mogući način – u finalu kupa protiv Bayerna Kovaču donio njegov prvi trofej u karijeri s čak dva sjajna gola protiv najbolje momčadi u Njemačkoj. Rebića impresivna partija protiv Bayerna sjajno je odjeknula u Hrvatskoj koja je slavila pobjedu reprezentativca i bivšeg izbornika, već tada Rebić je osvojio hrvatsku javnost koja je nestrpljivo očekivala vidjeti njegovu priliku u dresu reprezentacije.

[su_bet_builder]

Nakon utakmice Brazil-Hrvatska Joško Jeličić je rekao: “Ante Rebić je novi Perišić”, novi miljenik publike i igrač odluke. Perišić je u zadnjih 5 godina udarna igra hrvatske nogometne reprezentacije. Bez ikakve konkurencije najopasniji igrač Hrvatske još od 2013/2014, no danas je ostao u sjajni Rebića koji je nastavio pokazivati sjajne partija kao u Eintrachtu.

No, u zadnjih nekoliko utakmica Ante Rebić nametnuo se kao taj novi Perišić, kao igrač koji radi razliku svojom brzinom, svojom okomitošću i borbenošću. Na današnjoj je utakmici prvih 25 minuta Ante Rebić stavljen na desno krilo iako je njegova prirodna pozicija lijevo krilo. Izbornik Dalić i dalje najviše vjeruje Perišić jer on ima “kredit” u reprezentaciji.

[su_bonus]

Nakon 25. minute Rebić i Perišić zamijenili su pozicije i vidjelo se kako je krilni napadač Eintrachta na obje strane bio opasniji nego Ivan Perišić. Naravno, mladi Rebić još puno toga morat će dati reprezentaciji da bi stekao status u reprezentaciji kakav ima Perišić. Izbornik zna što Perišić može i zna da se takvog igrača treba čekati, ali sada je gotovo pa sigurno da će u Rusiji krila biti Perišić i Rebić. Pjaca će gledati s klupe, a Mandžukić i Kramarić borit će za poziciju centralnog napadača.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!