NaslovnicaVijestiAnthony Martial napravio veliku odluku o svojoj budućnosti u Manchester Unitedu

Anthony Martial napravio veliku odluku o svojoj budućnosti u Manchester Unitedu

Teško je staviti prst na formu Anthony Martiala ove sezone. Karijera Francuza je u Manchester Unitedu izgledala kao da je na konopcu ovog ljeta nakon loše prve sezone pod vodstvom Jose Mourinha, ali sezona 2017/18 je podigla njegovu igru.

Anthony Martial napravio

Gledajući posljednje tjedne sezone, Martial ima rekord od 12 golova i sedam asistencija u 45 nastupa.

Unatoč tomu, Martialov nedostatak dosljednosti je djelovao protiv njega i Mourinho ga nije redovit birao u početnoj postavi.

Gotovo polovica nastupa u Premier ligi došla je usred rotacije sa igračima poput Marcus Rashforda i Alexis Sancheza.

[su_bet365_app]

Navijači su u potpunosti svjesni da Martial nije sasvim gotovo proizvod, ali sumnje o njegovoj budućnosti se i dalje špekulišu.

Sa Manchester Unitedom koji se nalazi 13 bodova iza Manchester Cityja u Premier ligi u ovom trenutku, postoji svaki razlog za sugestije da će Mourinho gledati da pojača svoj napad na ljetnom prijelaznom roku.

Gdje to ostavlja Martiala nije poznato, ali prema Independentu, on je postao višak na Old Traffordu.

Spojite to sa posljednjim izvještajima Daily Maila i Martialova budućnost u Manchester Unitedu izgleda pod velikom sumnjom.

Mail tvrdi da je Martial senzacionalno odbio novi predloženi ugovor u klubu.

Vjeruje se da je bivši igrač Monaca frustriran minutažom koju je dobio od dolaska Alexis Sancheza i nakon takvog uspješnog zimskog razdoblja.

[su_champions_league]

Novost je Juventusa stavila u razmišljanje, a Martial se sada sprema da traži novi klub ovog ljeta.

Osim toga, on sigurno neće biti kratak sa opcijama, kao što su Atletico Madrid, PSG i Tottenham, koji također imaju dugoročni interes za igrača.

Dok je Mourinho odbacio nagađanja da je United zainteresiran za Gareth balea i Williana, vjeruje se da su Paulo Dybala i Richarlison dva igrača na njihovom popisu želja.

Ako je Martial zapravo odbio novi ugovor, šalje jasnu poruku Crvenim đavolima da možda trebaju poboljšati svoje uvjete ili ponuditi više vremena za igru kako bi ga zadržali u klubu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!