NaslovnicaVijestiAnthony Martial otkrio razlog zbog kojeg bi ostao u Unitedu

Anthony Martial otkrio razlog zbog kojeg bi ostao u Unitedu

Nogometaš Manchester Uniteda Anthony Martial otkrio je zbog čega bi uvijek ostao u Manchester Unitedu. Kao razlog naveo je navijače.

Martial otkrio

Mediji su u siječnju nagađali da će francuski reprezentativac ići na posudbu u Sevillu, pošto u prvom dijelu sezone nije dobivao mnogo šansi kod trenera Josea Mourinha. Napadač je, međutim, počeo dobivati ​​više prostora u posljednje vrijeme, u borbi u prvenstvu i Europi, gdje tim sa Old Trafforda ima, shodno veličini svog imena, najveće ambicije.

“Ono što je meni ovdje uistinu posebno su navijači. Oni su stvarno sa mnom bili izuzetni. Mislim da je to ono što mi mnogo znači da se ovdje osjećam kod kuće i lagodno i zbog toga želim ostati u klubu”, rekao je 21- godišnji Martial za list Inside United, a prenijeli su engleski mediji.

Martial je ove sezone postigao sedam golova, a navijače je pohvalio zbog strpljenja.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

“U Francuskoj nekada zvižde i negoduju i protiv najboljih igrača ako ne postignu gol na dvije utakmice, ali ovdje je upravo suprotno. Ovdje će vas bodriti tako da biste mogli postižete golove, tako da tu stječete samopouzdanje. Mislim da je u pitanju drugačiji mentalitet, zato mi se navijači ovdje tako sviđaju.”, rekao je Martial.

On je kazao da se trudi da što češće odgovara na poruke navijača, ali da nije preveliki ljubitelj društvenih mreža.

“A na ulici se uvijek nađe nego da mi dobaci ‘samo naprijed’ i ‘nadam se da ćeš dati gol’ ili tako neke lijepe poruke ohrabrenja. To je uvijek fino čuti.”, rekao je Martial.

Manchester United nastavlja natjecanje u Premier ligi 1. travnja protiv West Bromwich Albiona.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!