NaslovnicaVijestiAnthony Martial otkrio savjet Mourinha koji mu je pomogao da postigne gol...

Anthony Martial otkrio savjet Mourinha koji mu je pomogao da postigne gol protiv Tottenhama

Možda se još uvijek bori za startno mjesto u Manchester Unitedu, ali Anthony Martial zasigurno iskorištava svaku šansu koju dobije ove sezone, dok je Francuz još jednom postigao gol nakon što je ušao sa klupe u drugom poluvremenu protiv Spursa.

Anthony Martial otkrio

Bivši igrač Monaca danas je postigao jedan od najvažnijih golova u sezoni, pružajući Unitedu vitalnu pobjedu nad Tottenhamom, uzimajući tri boda od ekipe Mauricia Pochettina i održavajući ih pet bodova iza lidera Premier lige Manchester Cityja.

[su_watch_live_football]

To je bio Martialov šesti gol ove sezone, dok mnogo navijača želi da ga vidi od prve minute, iako je forma Marcus Rashforda također dojmljiva.

Nakon današnje utakmice, Martial je otkrio kako ga je Mourinho savjetovao prije nego što je ušao na teren i pomogao mu pri postizanju pobjedničkog gola u 81. minuti.

[su_bonus]

Govoreći za Sky Sports u intervjuu poslije utakmice, Francuz je rekao: “Menadžer mi je rekao da pronađem prostor.”

“Znam da je Lukaku dobar sa glavom, pronašao sam prostor i zbog toga sam sretan.”

Martialov gol je došao nakon duge lopte koju je glavom udario Romelu Lukaku, da bi nakon što je prošla iza obrane, Martial pronašao prostor i postigao taj jedini gol na utakmici.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!