NaslovnicaVijestiAnthony Martial otkrio tko ga je inspirisao da se počne baviti nogometom

Anthony Martial otkrio tko ga je inspirisao da se počne baviti nogometom

Napadač Manchester Uniteda Anthony Martial otkrio je da su ga njegov stariji brat, zajedno sa brazilskim Ronaldom i Ronaldinhom, inspirisali da postane profesionalni nogometaš.

anthony martial

20-godišnjak impresionira u svojoj prvoj sezoni u Manchester Unitedu nakon što je u klub stigao prošlog ljeta iz Monaca za nevjerovatnih 57,6 miliona funti.

Martialov brat, Johan, je centralni defanzivac i trenutno igra za francuski Troyes u Ligue 1, dok je napadač “Crvenih vragova” dodao i da mnogo zasluga pripada i Willyju Sagnolu koji mu je dosta pomogao u razvoju dok se borio za prvi tim u Monacu.

“Moj brat je taj koji mi je stvarno dao želju da krenem njegovim stopama”, rekao je Martial za klupsku stranicu tima sa Old Trafforda.

“Također, tu su i Ronaldinho i Ronaldo, dva fenomenalna Brazilca, koji su me potakli da potražim budućnost u nogometu. Pored svih njih, moram spomenuti i osobito važnog trenera za mene, Willyja Sagnola, koji trenutno vodi Bordeaux. On je u to vrijeme vodio francusku U21 reprezentaciju i dosta mi je pomogao.”

“Bio sam član Monaca i nisam igrao u prvom timu, već sam bio rezerva, a onda me je on pozvao u francusku U21 reprezentaciju i stvari su krenule na bolje. To je ono što mi je omogućilo da nastavim igrati na pristojnoj razini i da povjerujem sebi da mogu uspjeti kao profesionalni nogometaš.”

Anthony Martial je ove sezone u dresu Manchester Uniteda odigrao ukupno 30 utakmica, te pritom postigao 9 golova i upisao 3 asistencije, što je i više nego dovoljno dobro, s obzirom da ima tek 20 godina. Prema mišljenju mnogih nogometnih stručnjaka, on bi mogao biti novi Thierry Henry i budućnost Unitedovog napada.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!