NaslovnicaVijestiAnthony Martial seli u La Ligu ove zime?

Anthony Martial seli u La Ligu ove zime?

Prema pisanju engleskih medija, Sevilla je zainteresovana za napadača Manchester Uniteda Anthonyja Martiala, kojeg će pokušati dovesti na posudbu u zimskom prelaznom roku.

Anthony Martial seli u La Ligu ove zime

Martial je rijetko dobijao priliku ove sezone pod vodstvom Josea Mourinha, a direktor Seville je već kontaktirao njegovog agenta kako bi razgovarao o potencijalnoj posudbi.

21-godišnjak je odigrao deset ligaških utakmica ove sezone, ali ni na jednoj od tih deset utakmica nije na terenu proveo svih 90 minuta, a postigao je i samo jedan gol.

Njegova loša situacija na Old Traffordu natjerala je Sevillinog trenera Jorgea Sampaolija da pokuša dovesti ‘novog Henryja’, iako je španjolskom klubu poznato da samo posudba dolazi u obzir.

Sevilla, koja se trenutno nalazi na trećem mjestu u La Ligi, iza Real Madrida i prvaka Barcelone, u svoje redove ove zime želi dovesti napadača, a prema mišljenju Sampaolija, Martial je najbolji izbor za tu poziciju.

Francuski reprezentativac je pod vodstvom Mourinha ove sezone većinom igrao na lijevoj strani u formaciji 4-3-3, te je postigao samo četiri gola u 16 nastupa u svim takmičenjima.

Interes za njega je također pokazao i West Ham, ali je malo vjerovatno da će ga Manchester United pustiti da ode u klub iz iste lige. ‘Crveni vragovi’ na napadačkim pozicijama imaju Zlatana Ibrahimovića, Waynea Rooneya, Marcusa Rashforda, Henrikha Mkhitaryana, Jessea Lingarda, Juana Matu, i pored svih njih Martial ne dobija željenu minutažu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!