NaslovnicaVijestiAnthony Martial: Uživam gledajući Kanea, on je vrhunski igrač

Anthony Martial: Uživam gledajući Kanea, on je vrhunski igrač

Napadač Manchester Uniteda Anthony Martial pohvalio je napadača Tottenham Hotspura Harry Kanea izjavivši da je kvalitetan, zabavan igrač.

Uživam gledajući Kanea

Kane je zaigrao u prvom timu Spursa prošle sezone, kada je postigao 21 ligaški pogodak u 34 odigrane utakmice, te je privukao pažnju mnogih europskih velikana.

Unatoč tome što je loše počeo ovu sezonu, bivši igrač Millwalla i Leicestera dokazao je da nije ‘jednosezonsko čudo’, te je postigao 22 gola u 32 utakmice u ligi i ove sezone.

Mladi engleski reprezentativac je nagrađen zbog dobre forme osvojivši nagradu za igrača mjeseca marta / ožujka, a protiv Manchester Uniteda bi mogao nastaviti sa golgeterskim nizom.

“Crveni vragovi” će ovoga vikenda gostovati na White Hart Laneu, a ova utakmica će biti od velikog značaja i za jedne i za druge. Napadač Manchestera Martial dao je svoje mišljenje o tome koliko je dobar Harry Kane.

“On je vrhunski igrač i još je vrlo mlad. Imao je sjajnu prošlu sezonu, a ove sezone ponovo pokazuje koliko je dobar. Uživam gledajući Kanea, on je vrhunski igrač”, izjavio je Francuz za službenu stranicu svog kluba.

Martial je također u fantastičnoj formi u posljednje vrijeme, a prošlog tjedna je postigao pogodak protiv Evertona, te tako postao najbolji strijelac kluba u Premier ligi ove sezone.

20-godišnjak, koji i dalje igra na poziciji lijevog krila, nada se da će njegov tim slaviti protiv Tottenhama, te povećati šanse za top četiri ove sezone.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!