NaslovnicaVijestiAntoine Griezmann će odbiti United: Francuz otkrio da mu je san igrati...

Antoine Griezmann će odbiti United: Francuz otkrio da mu je san igrati sa ova dva igrača

Antoine Griezmann bi kako stvari stoje mogao odbiti Manchester Uniteda nakon što je po prvi put priznao što bi bio njegov ‘transfer iz snova’ kada bi napustio Atletico Madrid.

Antoine Griezmann će odbiti

Francuski napadač je bio meta Uniteda već duže vremena i dogovor se mogao dogoditi prošlog ljeta, ali zbog zabrane transfera koje je imao Atletico Madrid, Griezmann nije htio da ih ostavi bez zamjene za njega.

Sa Atletico Madridom kojem će zabrana isteći 1. siječnja, glasine su bile da će Griezmann napustiti Wanda Metropolitano – dok je ekipa Manchester Uniteda bila glavni konkurent.

[su_no1forfootball]

Međutim, bivši igrač Real Sociedada priznaje da želi dobiti priliku uz Kylian Mbappe i Neymara u PSG-u i da je to njegov ‘san’.

Telefoot ga je pitao da li je njegov san igrati sa Neymarom i Mbappeom na Parku Prinčeva, 26-godišnjak je odgovorio: “Da”.

Međutim, PSG se možda oslobodi nekoliko svojih igrača koji imaju visoke plate, prije nego što pošalju ponudu za Griezmanna – koji ima otpusnu klauzulu od 100 milijuna eura u svom ugovoru.

[su_live_koeficijenti_v2]

PSG-u je rečeno da moraju prodati igrače i zaraditi 75 milijuna eura do 30. lipnja ili će se suočiti sa teškom kaznom za finansijski fer play. Kao rezultat toga, klub je izvijestio da su na transfer listu stavili četiri igrača.

Griezmann se utvrdio kao jedan od najprepoznatljivijih europskih napadača, koji su postigli 25 golova u svakoj od svoje posljednje tri sezone u Atleticu, iako se mučio da pronađe formu ove sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!