NaslovnicaVijestiAntoine Griezmann ima samo jedan uslov za prelazak u Manchester United

Antoine Griezmann ima samo jedan uslov za prelazak u Manchester United

Zimski prelazni rok je završen prije deset dana, ali špekulacije o prelasku Antoinea Griezmanna u Manchester United ne prestaju.

Griezmann ima samo jedan uslov za prelazak u Manchester United

Napadač Atletico Madrida je prioritet Josea Mourinha, koji je spreman učiniti sve kako bi ga vidio u svom timu. Kako pišu engleski mediji, portugalski stručnjak planira potrošiti čak 100 miliona eura za Griezmanna, koje će dobiti prodajom Waynea Rooneya, Marouanea Fellainija i Anthonyja Martiala na kraju sezone.

Francuz bi na Old Trafford trebao doći kao zamjena za Zlatana Ibrahimovića, koji će biti samo kratkoročno rješenje.

Međutim, cijena transfera nije jedina potencijalna prepreka za ostvarenje Mourinhove želje, još jedan jako bitan faktor igra veliku ulogu u njegovog dolasku u Manchester.

Griezmann neće ni pomišljati na prelazak u United, ukoliko ‘Crveni vragovi’ ne obezbijede učešće u Ligi prvaka sljedeće sezone, odnosno ukoliko ne završe u top četiri.

Plaća od 300,000 je i više nego dobra za francuskog napadača, ali njega motivišu trofeji, a ne novac, te neće otići u klub koji se ne takmiči u najelitnijem europskom takmičenju.

Ovaj zahtjev napadača Atletico Madrida stavlja veliki pritisak na Mourinha i Manchester United, koji je trenutno na šestom mjestu u Premier ligi, te za top četiri zaostaje dva boda.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!