NaslovnicaVijestiAntoine Griezmann imenovao klubove u kojima je sanjao da će zaigrati

Antoine Griezmann imenovao klubove u kojima je sanjao da će zaigrati

Antoine Griezmann imenovao klubove u kojima je sanjao da će zaigrati. Ako Manchester Unitedova potjera za Paul Pogbom prošlog ljeta nije bila dovoljno iscrpna, možemo očekivati sličnu sagu kada je u pitanju transfer Antonie Griezmanna na kraju sezone.

Antoine Griezmann imenovao

Očekuje se da će Jose Mourinho pokrenuti otkupnu klauzulu Francuza koja iznosi 86 milijuna funti u pokušaju izgradnje momčadi sposobne da vrati United na vrh Premier lige.

Ne čudi ni ta informacija da Jose Mourinho želi ovog igrača u svojoj momčadi. Zvijezda Atletico Madrida je postigla 22 gola u svim natjecanjima ove sezone, uključujući i prekrasan slobodan udarac u nedeljnoj pobjedi od 3-1 protiv Seville.

[su_euro_soccer_bonus]

Griezmann puni 26 godina danas. On je svakako u raspravi za najbolje igrača na svijetu, pored Lionel Messija i Cristiana Ronalda.

United je svjestan otpusne klauzule koju Francuz ima u svom ugovoru, ali Atletico im to neće pojednostaviti. Što god se dogodilo u ljeto, budite uvjereni da bi ovo mogla biti dugotrajna drama, možda čak i više isrpljujuća nego ona sa Paul Pogbom.

Klubovi o kojima je Griezmann sanjao

Obično kada se nagađanja pojačaju, igrači budu tihi i ništa ne izjavljuju. Ali ne i Griezmann, koji je otvoreno pričao o klubovima o kojima je sanjao od djetinstva.

Iako nije imenovao Manchester United, morate zamisliti da su oni jedan od onih za koje je aludirao.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Na pitanje L’Equipea – da li bi on ikada igrao za Real Madrid ili Barcelonu, Griezmann je odgovorio: “Zašto ne? San mi je igrati za najveće klubove, a ova dva koja ste naveli su u njima kao i Bayern i engleski klubovi o kojima sam sanjao kada sam bio mali.”

Vardy otkriva kako je primao prijetnje smrću nakon otkaza Claudio Ranierija

“Ja se ne vidim u Barceloni ili Realu,” nastavio je. “Ili bilo gdje drugo. Sretan sam u Španjolskoj. Tu je sunčano – to pomaže. Tako mora biti u mom privatnom životu i na terenu.”

“Ne želim napustiti Atletico da bi otišao u PSG, Kinu, SAD, Rusiju ili negdje drugo.”

Možda će Mourinho morati angažovati Pogbu da uvjeri svog zemljaka da mu se pridruži na Old Traffordu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!