NaslovnicaVijestiAntoine Griezmann odbio Manchester United zbog ponude drugog kluba

Antoine Griezmann odbio Manchester United zbog ponude drugog kluba

Zvijezda Atletico Madrida Antoine Griezmann po svemu sudeći neće preći u Manchester United, s kojim se povezivao već dugo vremena.

Griezmann odbio Manchester United

Prema pisanju španjolskog Mundo Deportiva, francuski reprezentativac karijeru ne planira nastaviti u Premier ligi, već želi ostvariti transfer u Barcelonu na kraju sezone.

Griezmann odbio Manchester United

On je bio vrlo blizu prelaska na Old Trafford proteklog ljeta, ali je odlučio ostati u trenutnom klubu zbog zabrane registrovanja novih igrača koju su dobili od strane Arbitražnog suda za sport (CAS).

Ipak, nakon povratka Diega Coste u španjolsku prijestolnicu, Griezmann bi mogao klub napustiti već ove zime, a prije mjesec dana pojavile su se špekulacije kako je katalonski klub spreman za njegove usluge platiti oko 100 miliona eura.

Mnogi su očekivali kako će on prošlog ljeta završiti u Manchester Unitedu, a i sam je u nekoliko intervjua odbio negirati tu mogućnost. Na kraju se odlučio zadržati u timu do zimskog prelaznog roka, kada ističe ban i kada će klub ponovo imati mogućnost registrovanja novih igrača.

Atletico Madrid ranije ovog tjedna nije uspio slaviti na gostovanju kod Chelseaja u okviru posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka, te je tako završio na trećem mjestu i takmičenje će nastaviti u Europskoj ligi.

Unatoč tome što su ‘Jorgandžije’ povele početkom drugog poluvremena golom Saula Nigueza na asistenciju bivšeg igrača Plavaca Fernanda Torresa u 56. minuti, Chelsea je stigao do izjednačenja u 75. minuti autogolom Stefana Savića.

Griezmann nije impresionirao na toj utakmici, kao ni u nekoliko posljednjih. On je u vrlo lošoj formi u posljednje vrijeme, te je postigao samo pet golova u 12 ligaških nastupa ove sezone.

Atletico Madrid je danas u 15. kolu u La Ligi slavio na gostovanju kod Betisa rezultatom 0-1. Madridski tim je trenutno trećeplasirani na tabeli sa 33 osvojena boda, te za vodećom Barcelonom zaostaje samo tri boda, ali Katalonci imaju odigranu utakmicu manje.

Na drugom mjestu je Valencia sa 34 osvojena boda, dok je Real Madrid četvrti sa 31 osvojenim bodom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!