NaslovnicaVijestiANTOINE GRIEZMANN PRIZNAO: Odbijanje ponude tog kluba je najteža odluka koju sam...

ANTOINE GRIEZMANN PRIZNAO: Odbijanje ponude tog kluba je najteža odluka koju sam donio u karijeri!

Napadač i najveća zvijezda Atletico Madrida Antoine Griezmann priznao je kako je odbijanje Barcelone prije nekoliko mjeseci najteža odluka koju je donio u svojoj profesionalnoj karijeri.

Griezmann o odbijanju Barcelone

Francuski reprezentativac se dugo vremena povezivao sa dolaskom na Camp Nou za 100 miliona eura, ali je na kraju ipak priznao kako ostaje u Atletico Madridu.

[su_bet365_koeficijenti]

Griezmann je prošle sezone u dresu ‘Jorgandžija’ postigao 29 golova i podijelio 15 asistencija na ukupno 49 nastupa u svim takmičenjima, nakon čega je postigao četiri gola na sedam nastupa na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje je pomogao ‘Trikolorima’ da stignu do titule.

27-godišnjak je priznao kako je odluka o ostanku u Atleticu imala veliki utjecaj na njegov život, te da su mu u klubu svi pružili ljubav tokom tog perioda. U intervjuu za Telefoot izjavio je: “Kao što sam već rekao, dobio sam ljubav. Svi su željeli znati kako se osjećam. To je bila najteža odluka u mojoj karijeri, budio sam suprugu u tri ujutro kako bih razgovarao o tome.”

Tim Diega Simeonea je završio na drugom mjestu u La Ligi prošle sezone, dok su ove sezone krenuli jako loše, pobijedivši na samo dvije od prvih pet utakmica. Griezmann je postigao tek jedan gol, ali uvjeren je kako će se njegov tim boriti sa Barcelonom i Real Madridom za titulu. Pored toga, dodao je kako će morati biti bolji ove sezone u Ligi prvaka, nakon što su prošle ispali u grupnoj fazi tog takmičenja.

“U Ligi prvaka ćemo pokušati biti bolji nego prošle godine kada nismo uspjeli doći do nokaut faze. U velikoj mjeri to je bila i moja krivica, jer se psihički nisam dobro osjećao. U ligi ćemo pokušati ostati uz Barcelonu i Real Madrid.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!