NaslovnicaVijestiKrešimir Režić kao mogući spasitelj Hajduka: Hoće li nova krv na klupi...

Krešimir Režić kao mogući spasitelj Hajduka: Hoće li nova krv na klupi donijeti promjene?

Poraz Hajduka od Lokomotive mogao bi značiti velike promjene za budućnost Mislava Karoglana kao trenera ovog kluba. Šuška se da već kruži ime njegovog potencijalnog nasljednika.

Kao glavni kandidat za preuzimanje klupskih obaveza spominje se 42-godišnji Krešimir Režić, splitski stručnjak koji trenutačno nema angažman, izvještavaju Sportske Novosti.

Režić je pet godina proveo u Hajdukovoj nogometnoj akademiji, gdje je vodio ekipe od U13 do U17, prije nego što je preuzeo juniore RNK Splita.

Njegova karijera vodila ga je i do Saudijske Arabije, gdje je postigao značajne rezultate. Počeo je u Al-Nassru kao trener kadeta, a potom se kratko vratio u Hrvatsku da bi preuzeo Croatiju iz Zmijavaca, prije nego što se ponovno vratio u Saudijsku Arabiju gdje je radio u klubu Damac. Tamo je prvo trenirao mladi tim, a kasnije i prvu momčad, te je nastavio raditi u Al Taiju.

Od ljeta 2023. godine Režić je bio bez posla nakon isteka ugovora s Al Taijem, vrativši se u Hrvatsku s nadom da će dobiti priliku voditi neki od klubova u SuperSport HNL-u. Sada se čini da bi ta prilika mogla doći s Hajdukom, za koji se govori da bi ga mogao preuzeti u preostalih devet prvenstvenih kola.

Hoće li Krešimir Režić biti ključ za povratak Hajduka na staze uspjeha? Hoće li nova krv na klupi donijeti promjene koje navijači tako željno očekuju? Samo vrijeme će pokazati.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!