NaslovnicaVijestiAntonio Conte dovodi četiri vrhunska pojačanja u vrijednosti od 250 milijuna funti

Antonio Conte dovodi četiri vrhunska pojačanja u vrijednosti od 250 milijuna funti

Antonio Conte dovodi četiri vrhunska pojačanja u vrijednosti od 250 milijuna funti. Nakon što su osvojili Premier ligu, moglo bi se tvrditi da Chelseaju stvarno ne trebaju nova pojačanja ovog ljeta.

Antonio Conte dovodi

Antonio Conte je završio sedam bodova ispred drugoplasiranog Tottenhama i već za Božić je izgledalo kao da je sve već gotovo.

No, valja imati na umu da je prošlu sezonu Chelsea imao vrlo malo ozljeda – da ne spominjemo odsutnost europskog nogometa.

Sljedeće će sezone ponovo da igraju na euroopskom natjecanju i zbog toga će trebati više kvalitetnijih igrača.

Iako je mirnih par tjedana u smislu transfera na Stamford Bridgeu, čini se da će ovo biti masovno u narednim tjednima.

[su_bonus]

U stvari, prema pisanju Mirrora, Chelsea će uskoro oboriti transfer rekord – gdje će potrošiti 100 milijuna funti na dva igrača u tom procesu.

Prvo je Alex Sandro postavljen za prelazak na Stamford Bridge. Klub iz zapadnog Londona pokušavao je tjednima da pregovara za Sandra i izgleda da su na rubu dogovora o naknadi, koja će iznositi nešto više od 61 milijun funti.

To bi uveliko prešlo onih 50 milijuna funti koje je PSG platio Chelseaju da potpišu Davida Luiza 2014. godine – što je trenutno najveći novac plaćen za braniča.

Ali to nije jedino pojačanje koje će Chelsea dovesti ovog tjedna. Također se vjeruje da će igrač Monaca Tiemoue Bakayoko završiti svoj prelazak u klub u narednih 48 sati. 22-godišnjak će koštati Chelseja oko 37 milijuna funti i vjerojatno će biti tandem sa N’Golo Kanteom sljedeće sezone.

[su_no1forfootball]

Dok Sandro i Bakayoko stižu ovaj tjedan, Conte se neće zaustaviti na samo ta dva pojačanja.

Nakon što dovrši ta dva transfera, talijanski menadžer će krenuti po Southamptonovog Virgil van Dijka.

Činilo se da će se Nizozemac pridružiti Liverpoolu ranije ovog mjeseca, ali nakon što je Southampton izvijestio o njihovom pristupu, odustali su od interesa.

Također pročitajte: Što je Zinedine Zidane rekao Cristianu Ronaldu preko telefona u vezi njegovog odlaska iz Real Madrida?

To je ostavilo Chelseaja u dobrom položaju, a prvaci planiraju započeti sa ponudom od 60 milijuna funti.

Na Conteovoj listi se također nalazi i napadač Evertona, Romelu Lukaku, a belgijski napadač bi mogao stići za oko 75 milijuna funti. To je sve ukupno oko 250 milijuna funti potrošenih na četiri vrhunska igrača.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Ovo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka

0
Nakon odigravanja uzvratnih susreta četvrtfinala Lige prvaka, identificirani su polufinalisti natjecanja. U ždrijebu održanom u Nyonu 15. ožujka, određeni su potencijalni suparnici u polufinalnim...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!