NaslovnicaVijestiAntonio Conte: Eden Hazard je odigrao impresivno

Antonio Conte: Eden Hazard je odigrao impresivno

Chelsea je ‘razbio’ Everton na svom stadionu sa 5-0 i tako nastavio svoj pobjednički niz. Ovo je bila peta pobjeda u nizu londonskog tima, a u tom periodu su postigli čak 16 pogodaka! Tim koji predvodi Antonio Conte ove sezone je pobijedio u pet od šest domaćih utakmica, a toliko su pobjeda imali u čitavoj protekloj sezoni. Ovo je također njihova prva pobjeda sa razlikom od pet golova još od 2014. godine kada su Arsenalu ‘utrpali’ šest pogodaka.

antoniocontechelseavevertonpremierleaguets80h3t9e27x

Dva je pogotka postigao Eden Hazard. Veznjak je postizao golove u posljednje četiri Chelseajeve utakmice, a takav niz je ostvario po prvi puta u karijeri.

“Nevjerojatna pobjeda, postigli smo pet prekrasnih golova , a mogli smo im dati i još koji. Uživam u svojoj igri, igramo jako dobro, kreirao prilike i postižemo golove. Želimo do kraja ostati na vrhu,” rekao je nakon utakmice strijelac Eden Hazard.

Italijanski stručnjak, Antonio Conte također je imao razloga za zadovoljstvo, a nakon utakmice rekao je da mu se igra Edena Hazarda najviše svidjela.

“Bila je to dobar nastup. Igrači su bili fantastični . Eden Hazard je odigrao impresivnu utakmicu. Svi znamo koliko je talentiran, vidim koliko puno radi za momčad i suigrači su sretni zbog toga. Mora nastaviti ovako, pokazuje koliko je talentiran iz utakmice u utakmicu,” rekao je Antonio Conte.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!