NaslovnicaVijestiAntonio Conte: Mislim da će Costa ostati još dugo u Chelseaju

Antonio Conte: Mislim da će Costa ostati još dugo u Chelseaju

Trener Chelseaja Antonio Conte rekao je da je nogometaš Diego Costa vrlo sretan u klubu i da je uvjeren da će napadač dugo ostati na Stamford Bridgeu. Britanski mediji spekulirali su da će Costa u siječnju otići u Kinu za veliki ugovor, zbog čega je bilo nesuglasica s trenerom Conteom pošto nije želio da ga pusti.

ostati još dugo

Španjolski reprezentativac je rekao da je prošlog ljeta mogao napustiti Chelsea i vratiti se u Atletico Madrid.

“Je li sada sve mirno? Da. Diego je vrlo važan igrač. Situacija je vrlo jasna. On je sretan što će ostati u Chelseaju. Sretan je što će se boriti za titulu. Da li će ostati u klubu dugo? Da, mislim da hoće. Svakodnevno na treninzima gledam koliko je posvećen, njegovo ponašanje. On voli ovaj klub.”, rekao je Conte za BBC..

Conte je naveo da je novac koji nogometašima nude kineski klubovi postao problem. Iz Chelseaja u Kinu otišli su Ramires, Oscar i John Obi Mikel.

“To je prijetnja. Vrlo je teško upravljati takvim situacijama. Te ponude su čudne, 60 milijuna funti za Oscara. Mnogo novca za nogometaše. To nije pravi način, da platiš mnogo novca kako bi zadržao igrače u klubu. Klubovi moraju imati pravu viziju.”, dodao je talijanski trener.

Nakon 24 kola u Premijer ligi Chelsea je prvi na tablici s devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Tottenham. “Plavci” će u nedjelju igrati na gostovanju protiv Burnleya.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!