NaslovnicaVijestiAntonio Conte objavio listu od pet nevjerojatnih igrača koje želi dovesti ovog...

Antonio Conte objavio listu od pet nevjerojatnih igrača koje želi dovesti ovog ljeta

Antonio Conte objavio listu od pet nevjerojatnih igrača koje želi dovesti ovog ljeta. Dobro je vrijeme biti navijač Chelseaja. Plavci su novi okrunjeni prvaci Premier lige i samo jedan poraz u FA kupu je stavio prigušivač na još jednu besprijekornu sezonu. Vrlo zauzet prijelazni rok očekuje Antonio Contea i njegove suradnike.

Antonio Conte objavio

Uostalom, iako je klub iz zapadnog Londona došao do naslova, morat će se poboljšati za Ligu prvaka. Međutim, Chelseajeva obrana naslova iz 2015/16 sezone je dovoljan razlog da se nastave poboljšavati na putu prema vrhu.

Čini se da je Conte naučio iz svojih pogrešaka u prošlosti i spreman je potrošiti velike novce pred početak nove sezone. Osim toga, Chelseajevi rivali se već uveliko poboljšavaju.

Međutim, ako talijanski stručnjak krene da kupuje nova pojačanja, teško je vidjeti da će bilo tko biti sposoban da zaustavi klub sa Stamford Bridgea. Uostalom, Conte ima plan da dovede petoricu igrača u svoju ekipu i Mirror je istakao da je to jednostavno zastrašujuće.

[su_euro_soccer_bonus]

Romelu Lukaku je prvo ime na popisu, a Belgijanac je također najbliži završetku tog transfera, nakon što je tražio da ode iz Evertona prošlog ljeta. Nije tajna da je to isto tražio i ovog ljeta.

Vjeruje se da je taj potez sve, ali ne siguran, čak i ako Chelsea ponudi 70 milijuna funti. S obzirom da su prije tri godine pustili napadača za manje od polovine te cijene, ovo će ih zasigurno zaboljeti.

Lukaku nije jedini igrač na listi Antonio Contea, jer se Monacov Tiemoue Bakayoko pridružio egzodusu iz Monte Carla. 22-godišnjak je visoko ocijenjen i mogao bi zatvoriti jaz koji je stvoren potencijalnim odlascima Cesc Fabregasa i Nemanje Matića.

Njegova će naknada iznositi oko 40 milijuna funti, ali bi se mogla dovršiti i do kraja ovog tjedna, kako navode strani mediji.

Uspješni prijelazni rok neće završiti tamo, jer je Marco Verratti treći igrač na Conteovoj listi. Talijanski stručnjak je upozorio da nekoliko europskih klubova traži Verratijeve usluge, nakon što je izrazio želju da ode iz redova PSG-a ovog tjedna.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Barcelona će biti glavni konkurent Plavcima, ali Conte vjeruje da je Chelsea u dobrom položaju da osigura njegov potpis.

Leonardo Bonucci bi se također mogao pridružiti svom starom menadžeru iz Juventusa. Zajedno su osvojili tri uzastopna naslova Serije A i pokazali uspješan odnos igrača i menadžera.

Također pročitajte: Završen drugi najveći transfer u povijesti nogometa: Manchester United doveo pojačanje od 70 milijuna eura

Juventus će se također morati odreći Alexa Sandroa koji se promatra kao poboljšanje na lijevom beku. Unatoč tome, Conte nerado udovoljava Staroj dami i njigovoj traženoj cijeni od 52 milijuna funti.

Cijene su zaista otišle u nedogled, ovo je prosto nevjerojatno. I to je taj popis za kupnju Antonio Contea. Morate priznati i ako Conte osigura polovicu od tih transfera, Chelsea ima veliku šansu za obranu naslova sljedeće sezone. Ako ništa drugo, fantastično je imati takav talenat u Premier ligi.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!