NaslovnicaVijestiAntonio Conte odgovorio na pitanje tko je bolji od dvojca Kante -...

Antonio Conte odgovorio na pitanje tko je bolji od dvojca Kante – Pogba

Večeras je na rasporedu četvrtfinalna utakmica FA Kupa između Chelseaja i Manchester Uniteda.

Antonio Conte uporedio Kantea sa Pogbom

Jose Mourinho se vraća na Stamford Bridge kao trener Manchester Uniteda, koji je na istom stadionu ranije ove sezone izgubio rezultatom 4-0.

Na kraju te utakmice, odigrane u oktobru, Mourinho se sukobio sa novim trenerom Chelseaja Antoniom Conteom.

Chelsea će večeras ići po prolazak dalje i osvajanje duple krune nakon što je Premier liga ove sezone već skoro gotova stvar. U međuvremenu, Manchester United se ove sezone bori za tri titule, nakon što je već osvojen EFL Kup, a želja je i osvajanje Europske lige.

Međutim, jedna individualna borba večeras će biti između dva Francuza, N’Gola Kantea i Paula Pogbe. Kante ove sezone igra sjajno u defanzivi u dresu ‘PLavaca’, dok je Pogba malo ofanzivniji i pokušat će pomoći svom timu u napadačkim zadacima večeras.

Conte poznaje oba igrača vrlo dobro, nakon što je Pogbu trenirao dvije sezone u Juventusu. Na pitanje tko je bolji od ovog dvojca, Conte je odgovorio: “To su dva različita igrača sa različitim karakteristikama. Teško ih je porediti.”

“Ne volim pričati o igračima protivničkog tima, ali u ovom slučaju, u vezi Pogbe, kojeg sam imao priliku trenirati, moram reći da je on vrhunski igrač. Što se tiče predanosti treningu, tehničkih karakteristika, kao i psihičkih i izdržljivosti, Pogba je vrhunski igrač.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti_kosarka_nba]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!