NaslovnicaVijestiAntonio Conte odlazi ako mu Chelsea ne dovede ova dva igrača

Antonio Conte odlazi ako mu Chelsea ne dovede ova dva igrača

Početak sezone i nije bio baš sjajan za Chelsea, i to nam je dalo naznaku da bi se za Plavce mogla ponoviti sezona 2015/16, kada nisu uspjeli obraniti naslov Premier lige, no trenutno su na trećem mjestu i City im bježi 16 bodova.

Antonio Conte odlazi

Bilo je to teških par mjeseci za Contea, gdje je tijekom sredine tjedna pobijedio Brightona sa 2-0.

Sumnja se da Conte neće ostati u Chelseaju sljedeće sezone, posebice usred glasina o povratku u Italiju u AC Milan.

[su_no1forfootball]

Conte je navodno nezadovoljan razinom finansijske potpore koju je dobio od Chelseaja tijekom ljeta i mogao bi podnijeti ostavku na kraju ove sezone.

Prema časopisu “Mirror”, ekipa sa Stamford Bridgea je spremna pokazati svoju predanost Conteu u siječnju, potaknuvši se za dva igrača svjetske klase.

Prvi je Juventusov bek Alex Sandro, koji je trebao doći u Chelsea, ali se taj transfer ipak nije dogodio.

[su_premierleague]

Neuspjeh u dovođenju Sandra je frustrirao Contea, a sada se odbor Chelseaja želi dogovoriti i postići uspjeh u osiguravanju njegovog potpisa.

Drugi igrač je igrač Arsenala, Alexis Sanchez. Pep Guardiola također želi Čileanca u svojim redovima, ali Chelsea se priprema napraviti svoju ponudu i nadaju se da će uspjeti.

Alex Sandro je u Juventus došao iz Porta, 20 kolovoza 2015. godine za naknadu od 26 milijuna eura. Svoj de bi je napravio 12. rujna 2015. u remiju kod kuće protiv Chieva u Seriji A.

Što se tiče Alexis Sancheza, on je u Arsenal došao 2014. godine na ljeto za 31.7 milijuna funti, kao treće najskuplje pojačanje u povijesti kluba. Sanchez je u prvom timu reprezentacije Čilea od 2006. godine i do sad odigrao više od 100 utakmica.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!