NaslovnicaVijestiAntonio Conte odlučio koja dva igrača vraća sa posudbe

Antonio Conte odlučio koja dva igrača vraća sa posudbe

Antonio Conte odlučio koja dva igrača vraća sa posudbe! Plavci će ovog ljeta biti vrlo aktivni na tržištu, mnogi igrači se povezuju sa Čelzijem, a njihov trener italijan Antonio Conte otkrio je imena dva igrača koja će naredne sezone vratiti sa posudbe.

Antonio Conte odlučio koja dva igrača vraća sa posudbe

Ekipa Čelzija ima veliki broj igrača koji igraju na posudbama u raznim timovima širom svijeta. Oni su ubjeđeni da su njihovi posuđeni mladi talenti, među najvećim talentima na svijetu. Od naredne sezone na posudbu više neće ići Andreas Christiansen i Tammy Abraham.

Andreas Christensen  vratit će se nakon dvogodišnje posudbe iz Borussije Monchengladbach. Danski internacionalac popunit će upražnjeno mjesto koje će nastati odlaskom kapitena Johna Terrya, ali Christiansen je otkrio da ga zanima samo igranje u prvih 11 a ne sjedenje na klupi. U Njemačkoj je ocijenjen kao jedan od najboljig braniča u ligi i bila bi stvarno šteta da ovakav igrač bude rezerva.

Chelsea će ponovo od naredne sezone igrati Ligu prvaka i za to im je potreban širi igrački kadar od trenutnog, jer su na zimu ostali bez Branislava Ivanovića, Oscara i John Obi Mikela.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Tammy Abraham postigao je 21 gol za Bristol City u svojoj debitantskoj sezoni profesionalnog nogometaša. Mnogi klubovi su zainteresovani da ga dovedu na posudbu naredne sezone, a neki čak i žele da ga trajno otkupe od Čelzija. Conte mnogo cijeni Abrahama, i spreman je da mu ponudi veću minutažu nego što on očekuje, ali konačna odluka o njemu biće donešena na ljeto, jer je situacija sa Diegom Costom još uvijek neizvjesna.

>> Schweinsteiger otkrio zanimljivu anegdotu o Neymaru

Očekuje se da će Chelsea vratiti  Fulhamov duo Lucasa Piazona i Tomas Kalasa, nakon fantastične sezone u Championshipu. Loic Remy će biti prodan nakon razočaravajuće sezone u Crystal Palaceu, a Baba Rahman bi također mogao otići a nekoliko klubova iz Italije, Njemačke i Engleske već su pokazali interes za njega.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!