NaslovnicaVijestiAntonio Conte odustao od Morate, kreće po Sancheza i Lukakua

Antonio Conte odustao od Morate, kreće po Sancheza i Lukakua

Chelsea je odabrao nove mete u ovom prelaznom roku, nakon što je opao interes ‘Plavaca’ za napadača Real Madrida Alvara Moratu, piše The Telegraph.

Antonio Conte odustao od Morate

Klub sa Stamford Bridgea navodno priprema ponude za zvijezdu Arsenala Alexisa Sancheza, te najboljeg strijelca lige za sada, Evertonovog Romelua Lukakua, nakon što se Conte sastao sa sportskim direktorom Chelseaja i dogovarao moguća pojačanja za ovo ljeto.

Sanchez, koji još nije produžio vjernost londonskom klubu, meta je Chelseaja još od 2011. godine, prije nego što je prešao iz Udinesea u Barcelonu. Trenutno za njega interes pokazuju brojni klubovi, uključujući Paris Saint-Germain, Juventus, kao i nekoliko kineskih klubova.

Lukaku, u međuvremenu, već je priznao da ne namjerava produžiti ugovor sa Evertonom, što je pokrenulo brojne špekulacije o njegovom povratku na Stamford Bridge.

Chelsea bi na ova dva transfera potrošio preko 100 miliona funti, ali bi također i zaradio od skoro sigurnog odlaska Diega Coste u Kinu.

U drugom dijelu Londona, već duže vrijeme se priča o odlasku dugogodišnjeg trenera Arsenea Wengera. Prema pisanju Daily Stara, Wengeru je Paris Saint-Germain ponudio posao ukoliko napusti Arsenal.

Francuski gigant je, navodno, poručio Wengeru da je posao njegov odluči li napustiti ‘Topnike’.  Međutim, on to ne namjerava učiniti, te želi još jednom pokušati i vratiti staru slavu klubu iz sjevernog Londona.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!