NaslovnicaVijestiAntonio Conte otkrio što to Eden radi drugačije nego prošle sezone

Antonio Conte otkrio što to Eden radi drugačije nego prošle sezone

Antonio Conte otkrio što to Eden radi drugačije nego prošle sezone. Eden Hazardu nije trebalo mnogo da se vrati u svoju najbolju formu pod vodstvom Antonio Contea.

Antonio Conte otkrio

Loša forma belgijanca je bio jedan od najvećih problema prošle sezone u Chelseaju, jer su se našli na 10. mjestu na kraju sezone. Nekoliko mjeseci naprijed i 25-godišnjak im pomaže u izazovu za naslov ponovo.

Nešto je očito otišlo po zlu pod vodstvom Jose Mourinha. Pod vodstvom Contea, sada je postigao tri gola u isto toliko utakmica, u odnosu na četiri koja je uspio postići u cijeloj sezoni prošle godine.

Dolazak novog menadžera učinio mu je svijet boljim, ali skromni talijanski stručnjak vjeruje da postoji nešto više od toga.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Na pitanje o razlozima Hazardovog preporoda, Conte je novinarima rekao:

“Mislim da Eden sada igra bliže golu.”

“On učestvuje u mnogo više ofanzivnih akcija. Mislim da je to bolje za njega, ova vrsta situacije, što ga ostavlja na toj poziciji u kojoj se može bolje snaći.

“Iz tog razloga, mislim i želim da Eden nastavi na ovaj način. Sanmo njegov talenat. On je fantastičan igrač. Također, našao sam igrača koji funkcionira vrlo dobro bez lopte.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!